Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A башка од то ко че видиш дека вокалистката е од групата Whitin Temptation.......Кизнај што е, брејк бит,еуро транс,прогресив,не можиш сега на една трака лесно да и залепиш етикета овај и овај стил е.Можи во една песна да има вметнато примеси од 10 стила....и да не можиш крајо да и го најдиш....
)))))

Лош знак за Бадње вече.Одма мавам ушеден :smir:Devojka sum zatoa te molam ne mi se obrakaj so brat i sl...Тоа брат не е хаус музика ... Тоа е вокал транс ... А комерцијала е затоа што нон-стоп се врти по радиава и сите ја знаат.. Значи In and out of love е комерцијален вокал транс.. Тоа познавање го имам јас од музиката, и ете тоа можам да ти го објаснам...
 Inaku pojma nemav deka postoi nesto kako komercijalen vokal trans ali od sega ke si znam:smir:Devojka sum zatoa te molam ne mi se obrakaj so brat i sl...Inaku pojma nemav deka postoi nesto kako komercijalen vokal trans ali od sega ke si znam:smir:

Fala fala...ama da me druzite segaДобре ни дојде во дружнава![]()
:smir:Се думав дали да ја ставам и оваа, ама ете ти го напрај тоа за мене

Има....Абе море...Има ли некој нешо хаусче али со некоиси ориентални елементи? Или нешо онака чил за на плажа.