House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха ќе ги збудали Хаус во тој центарот таму. Се ненормално и управници и стражари :)

Имаше Хју Лори кажано дека ќе биде во соба со некој "феномен" таму во санаториумот и дека ќе биде многу смешно и забавно... :vozbud:

Дефинитивно најоригинални сценаристи и продуценти има серијава!

Иронијата..:pos: "You guys are crazy" :pos:

Сарказам:
"There is not a thin line between love and hate. There is --- in fact --- a Great Wall of China with armed sentries posted every 20 feet between love and hate."

Рационализација:
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Табу:
"No, if you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."

Хаус:
"Like I always say, there's no 'I' in team. There's a 'me,' if you jumble it up."

Едвај чекам...

Леле не можам да дочекам, ми недостига буквално чоече:D
|
|
|
\/
Следува пост од Mac)) кај шо ме кани за кај него да глеаме во HD :$

За година кога ќе идеш на факс во Главниов Град, ќе дојдеш кај мене и ќе ги гледаме епизодите во HD.
Molim te!

Колку да го исполниме времето додека ја чекаме новата сезона некои од најдобрите дијалози на Хаус:

Stacy: "God, you're an idiot!"
House: "I like to think of myself as more of a jerk."
...................................................................

Cameron: "What happened to everybody lies?"
House: "I was lying."
.............................................................

Clinic patient: "Is there any other way i cud ave gotten pregnant, like sitting on a toilet seat."
House: "Absolutely, there would have to be a guy sitting between you and the toilet but absolutely.
................................................................................................................

Cameron: "We have rectal bleeding."
House: "What? All of you?"
................................................

"People change not because they want to, but they need to!"
.................................................................................

House: "Hey Wilson! I'm goin' go cut some cripples eye out. Wanna come watch?"
Wilson: "Good times"
............................................................................................................

„Аre you comparing me to God? I mean, its great, but so you know, I never made a tree.“

Koга сме кај господ, епизодата House vs. God, човекот поштено го тепаше!
Ама Чејс и неговите логики.. =\

Koга сме кај господ, епизодата House vs. God, човекот поштено го тепаше!
Ама Чејс и неговите логики..=\

Заврши нерешено (3-3) али на господ Чејс требаше да му одземе бод, поради (не)лечењето на туморот... сепак, за мене Хаус беше морален победник. :wink:

Конечно ги изгледав сите 5 сезони. Цело лето бев навлечена на дијагнозите на Хаус. :) Последната епизода е врв, сосема неочекувано...

И ајде побрзо нека доаѓа 21 септември, I miss him. Хаус во психијатрија, кој би рекол. :vozbud:

House: Lift up your arms. You have a parasite.
Jill: Like a tapeworm or something?
House: Lie back and lift up your sweater. You can put your arms down.
Jill: Can you do anything about it?
House: Only for about a month or so. After that it becomes illegal to remove, except in a couple of states.
Jill: Illegal?
House: Don't worry. Many women learn to embrace this parasite. They name it, dress it up in tiny clothes, arrange playdates with other parasites...
Jill: Playdates…
House: (showing her sonogram) It has your eyes.

Ѕверско. :icon_cool

Ajде, уште 10тина дена. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom