House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Супер отварање на новата сезона, епизода која изнудува измешани чувства. Интересен нов правец во кој се движи MC House! :). Едвај чекам трета епизода! :vozbud:

Хју Лори се откажува од улогата на д-р Хаус

Хју Лори се откажува од улогата на д-р Хаус
95E60E0AC162514DBC7869D0FCD52FDA.jpg

Актерот Хју Лори, кој се прослави со главната ролја во популарната ТВ-серија „Д-р Хаус“, се откажува од улогата. Тој се повлекува поради сериозни повреди на коленото. Педесетгодишниот актер во улогата на циничниот Грегори Хаус, цели пет години на снимањето куца и се движи со помош на стап, но неговото коленото тоа повеќе не може да го поднесе.

- Серијата би можела да се снима уште и уште, но мислам дека јас нема да можам тоа да го издржам, бидејќи чувствувам дека го губам коленото. Има многу движење на сетот, а работите навистина почнаа да се усложнуваат. Мислам дека ми треба јога - вели Лори.

Хју беше номиниран за најдобар актер на годинашните доделувања на „Еми“, четири години со ред. Серијата „Д-р Хаус“ се прикажува во 66 земји.

ИЗВОР.

Брао бе Буцио, вести стари 2 дена, ти ги читаш во дневник и дозволуваш тој да ти диктира што да мислиш.

Иначе, моооожно е да се откаже, али нели, Дневник се драма квин, секогаш биле.

Убава епизода, јез да повеќе го сакам Хаус кога е Хаус како шо го знаат сите, него ваков.
Инаку, на крај мислев ќе ја покажат онаа умренана шо му беше халуцинација како седи до него и ќе испадне дека не е излекуван, ама сепак не..:/
Ај да видиме шо друго смислиле за оваа сезона...

Убава епизода, јез да повеќе го сакам Хаус кога е Хаус како шо го знаат сите, него ваков.
Инаку, на крај мислев ќе ја покажат онаа умренана шо му беше халуцинација како седи до него и ќе испадне дека не е излекуван, ама сепак не..:/
Ај да видиме шо друго смислиле за оваа сезона...

Lele i jas! :)

Според мене, ова беше колку да се задоволат сите оние кои сакаа некаква промена, всушност цел филм беше ова - затоа и посебни глумци и сетинг имаше.
Е сега, следната епизода ваљда ќе е по старо, ќе мора да му врати некако на Вилсон за "корпата" бар.

Posleden pat koga gledav, ja imase Stejsi, znaci e 2 zesona, eventualno treta

Simni si gi od net, da se nagledas na mira, kako sto se sekjavam, i minatata godina ja davaa 2 sezona, jas preku Kanal 5 go zasakav House, ke se nacekame dodeka da stignat do 5, a ne do 6ta sezona

е па има некој линк да гледам онлајн?
и ова де...една сезона од прилика колку гб е?:XD:

Edna sezona e okolu 8gb

Od 1 do 5 sezona nekade se okolu 35 gb

A za onlajn gledanje ne znam, ama isto ke potrosis dodeka da izgledas se, makar i na Youtube
Simni si gi, da te vidi gospod,

Vekje sekoja sezona ja imam gledano nad tri pati

Edna sezona e okolu 8gb

A za onlajn gledanje ne znam, ama isto ke potrosis dodeka da izgledas se, makar i na Youtube

не работи таткоми у оннет:ha::ha::ha:
ај ако има некој линк од online ...дај да гледам

Edna sezona e okolu 8gb

Не ти ја разбирам математикава како дојде до исто, ама онлине ти се сите flash И одат од 100-120 мб епизода. Тоа ти е три пати помалку од avi форматот. Сега имаш намалување на квалитет.

И од streaming можеш да ги симнеш со програмчиња како IDM, Orbit download manager или DAP.

не работи таткоми у оннет:ha::ha::ha:
ај ако има некој линк од online ...дај да гледам

Ќе ти пратам на ПП.

Moze da se najdat reencoded so x.264 po 100mb ep.
Mislam deka na warez-bb.org gi ima, samo ne sum siguren dali site sezoni se reencoded.

Razlikata u kvalitetot e mala, ne e nisto dramaticno, ama e waaay podobra od flv stream.

Кога веќе збориме за квалитет, ова е ултимативното :)

housemd6.jpg

Ова за да го натерам Божино побрзо да дое, сакам да го упознам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom