П
Паган-др
Гостин
Има баг со токените, играј SD цело време, не ти се трошат токени, а играш херои шо ги немаш купено.
Играј на matchmaking, не на Play како досега.како се фаќа левел на играва (мислам левел на акаунтот) играв едно 15 партии задњиве 2-3 дена и уште сум левел 1?
Треба да купиш акаунт со полн пристап. Додека ти тој што го имаш е бесплатен. Мислам дека беше 30 $ али не сум сигурен, на почетокот беше толку.Kako da gi imam site heroi, a ne samoe 10. MI se sma;i sve edni isti da igram.
Или да собираш силвер коинс и да си одклучуваш херои.Kako da gi imam site heroi, a ne samoe 10. MI se sma;i sve edni isti da igram.
Како се собираат силвер коинс.Или да собираш силвер коинс и да си одклучуваш херои.
Со победување.Како се собираат силвер коинс.
Kako da gi imam site heroi, a ne samoe 10. MI se sma;i sve edni isti da igram.
Сваќам, имам и победено и изгубено партии, но немам земено ниту еден силвер коинс.Не тресете зелени акаунти со полн пристап.
Ќе стигнеш до 5 лвл, ќе играш после SD. Има баг со токените, не се трошат, така да ќе ги играш и тие херои шо ги немаш земено.
А да, и со силвер коинс. Победена-изгубена нема везе. Само што изгубената дава малце силвер, тепаната повеќе.
Друже Matchmaking играј партии , а не оние како да ги наречам пријателски..Сваќам, имам и победено и изгубено партии, но немам земено ниту еден силвер коинс.
Кад тад ќе го поправат, HoN на секој 4-5 денови прават нов апдејт и што тогаш...Не тресете зелени акаунти со полн пристап.
Ќе стигнеш до 5 лвл, ќе играш после SD. Има баг со токените, не се трошат, така да ќе ги играш и тие херои шо ги немаш земено.
А да, и со силвер коинс. Победена-изгубена нема везе. Само што изгубената дава малце силвер, тепаната повеќе.