HoN-Heroes of Newerth

П

Паган-др

Гостин
Има баг со токените, играј SD цело време, не ти се трошат токени, а играш херои шо ги немаш купено.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
како се фаќа левел на играва (мислам левел на акаунтот) играв едно 15 партии задњиве 2-3 дена и уште сум левел 1?

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Другари ај стајте ме да исплешеме една веќе чинам живците ќе ги снемам од овие нубови еботе :Р

Инаку никот ми е BuLLsFaN

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Kako da gi imam site heroi, a ne samoe 10. MI se sma;i sve edni isti da igram.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Треба да купиш акаунт со полн пристап. Додека ти тој што го имаш е бесплатен. Мислам дека беше 30 $ али не сум сигурен, на почетокот беше толку.

П

Паган-др

Гостин

Не тресете зелени акаунти со полн пристап.

Ќе стигнеш до 5 лвл, ќе играш после SD. Има баг со токените, не се трошат, така да ќе ги играш и тие херои шо ги немаш земено.

А да, и со силвер коинс. Победена-изгубена нема везе. Само што изгубената дава малце силвер, тепаната повеќе.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247

Ќе стигнеш до 5 лвл, ќе играш после SD. Има баг со токените, не се трошат, така да ќе ги играш и тие херои шо ги немаш земено.

А да, и со силвер коинс. Победена-изгубена нема везе. Само што изгубената дава малце силвер, тепаната повеќе.
Сваќам, имам и победено и изгубено партии, но немам земено ниту еден силвер коинс.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Друже секој петок се менуваат различни 15 херои и од секоа партија собираш пари зависи колку убиства победа итака натаму . :П

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Аххаа значи на Matchmaking се собираат силвер коинс. Фала ви.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367

Кад тад ќе го поправат, HoN на секој 4-5 денови прават нов апдејт и што тогаш...:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom