HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Сите херои се отклучени само последниот херој , играта е лудница :D

Луѓе имам проблем нешо со ХОН-ов, ја инсталирав 2011 декември месец, на почетокот многу ми кочеше и ме исфрлаше неможев да ја играм асално, по неколку месеци се подсреди само по себе и немав проблеми, не ме исфрли ни еднаш, сеа неколку месеци пак имам проблеми, многу кочи и ме исфрла уште пред да почни мечот, знам дека РС-от ми е заникаде ама па играв добри 5-6 месеци без никаков проблем сеа шо е работава?

Имам 1G, GeForce 8500- 512 графичка... помож некаква?
знам дека морам ремонт на компјутерот или нов ама да пробам да побарам нешто...незнам... некоја програма .. ваљда се наоѓа некое чаре :(

P
Луѓе имам проблем нешо со ХОН-ов, ја инсталирав 2011 декември месец, на почетокот многу ми кочеше и ме исфрлаше неможев да ја играм асално, по неколку месеци се подсреди само по себе и немав проблеми, не ме исфрли ни еднаш, сеа неколку месеци пак имам проблеми, многу кочи и ме исфрла уште пред да почни мечот, знам дека РС-от ми е заникаде ама па играв добри 5-6 месеци без никаков проблем сеа шо е работава?

Имам 1G, GeForce 8500- 512 графичка... помож некаква?
знам дека морам ремонт на компјутерот или нов ама да пробам да побарам нешто...незнам... некоја програма .. ваљда се наоѓа некое чаре :(
Пробај намалија графиката можи до тоа да е

Луѓе друга работа, имам еден тон силвер парички ама немам ич голд, како да дојдам до голд парички можи да ми кажи некој? ;)

Ej, igram HoN 2 god. ama neznaev deka imalo i makedonci sho ja igraat, igrata e prejaka i e 100000000012041052436575685723635759 pati podobra od LoL (grafika, art-style, engine).
ako sakate adnete me:
Nick:
DolanTheDick
Isto taka planiram i da napravam nova recenzija na ovaa igra letovo bidejki ova e zastareno a i plus igrata e mnogu promeneta :D
Peace

Ej, igram HoN 2 god. ama neznaev deka imalo i makedonci sho ja igraat, igrata e prejaka i e 100000000012041052436575685723635759 pati podobra od LoL (grafika, art-style, engine).
ako sakate adnete me:
Nick:
DolanTheDick
Isto taka planiram i da napravam nova recenzija na ovaa igra letovo bidejki ova e zastareno a i plus igrata e mnogu promeneta :D
Peace

Ајде сега изговори го бројот што го напиша.

Ајде сега изговори го бројот што го напиша.

Да се обидам :D
еден, нула нула нула....еден два нула четири еден нула пет два четири три шест пет седум пет шест осум пет седум два три шест три пет седум пет девет
_Deal_with_it_dog.gif

Ја игра оваа некој уште? XD

Битни факти во видеото се, дека и Glacius може да се изигра како Carry.
Искуството на играчот.
Противниците ми изгледаат далеку послаби, мислам дека играва е 1500-1600PSR. Како и да е, интересно видео. :D

Битни факти во видеото се, дека и Glacius може да се изигра како Carry.
Искуството на играчот.
Противниците ми изгледаат далеку послаби, мислам дека играва е 1500-1600PSR. Како и да е, интересно видео. :D

Да, Glacius e OP. :eek: Како го скина Предаторон...
Во секој случај се работи за нубци од спротива, го оставиле да им се шета инвизибл низ џунгла. Ја не би:rolleyes: би купил ward ако не друго.
Инаку сматрам дека на кој и да му направиш damage items (како во случајов), и да играш повнимателно би бил carry. ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Да, Glacius e OP. :eek: Како го скина Предаторон...
Во секој случај се работи за нубци од спротива, го оставиле да им се шета инвизибл низ џунгла. Ја не би:rolleyes: би купил ward ако не друго.
Инаку сматрам дека на кој и да му направиш damage items (како во случајов), и да играш повнимателно би бил carry. ;)

Пробај го Vindicator со истиве ајтеми како на Glacius, освен Lothar-от. :D

Пробај го Vindicator со истиве ајтеми како на Glacius, освен Lothar-от. :D

Еве шо ти треба..:D
Item_HarkonsBlade.jpg
Item_Morph.jpg
Item_ElderParasite.jpg

И друга работа... :icon_mrgr: Како сте запнале со то PSR па PSR, еве јас сум 1450 па ти гарантирам дека стопати подобро можам да изиграм од некој кој има 1600 psr/mmr и кој стално игра клански. Знајш дека има батина со по 1200 mmr пепели што прават. Мислам дека PSR/MMR- то не зависи само од мене, но можам сам да ја добијам партијата колку и да сум добар. Мислам дека поботни се други работи, како на пример KDR GPM... :P

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Еве шо ти треба..:D
Item_HarkonsBlade.jpg
Item_Morph.jpg
Item_ElderParasite.jpg

И друга работа... :icon_mrgr: Како сте запнале со то PSR па PSR, еве јас сум 1450 па ти гарантирам дека стопати подобро можам да изиграм од некој кој има 1600 psr/mmr и кој стално игра клански. Знајш дека има батина со по 1200 mmr пепели што прават. Мислам дека PSR/MMR- то не зависи само од мене, но можам сам да ја добијам партијата колку и да сум добар. Мислам дека поботни се други работи, како на пример KDR GPM... :P

Може и вака. Има комбинации.
Абе сеа ни тоа, ни ова не е мерило. Еве и јас не можам да се пофалам со KDA многу бидејќи многу ретко играм Carry, претежно Supports преферирам, нели праевме муабет.

Јас повеќе би го ценел некој со 100+ игри, да биде горе-доле просечен, отколку некој со 10 партии, со 10wins 0 loss.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom