HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
А да се собереме во Ентер?

Кажете ми никови да ве аднам, пошо ми скурчи од овие сега новиве free to play newbiezz.....

Мојот ник е - Th3Truth

И нема да биде лошо да се збереме да поиграме малце, поз.

Ист ми е никот како тука.

А постои ли опција на ХОН да се ќарат силвери? и постои ли опција да некој што има Coins да позајми на друг?

А постои ли опција на ХОН да се ќарат силвери? и постои ли опција да некој што има Coins да позајми на друг?

Постои опција, после секоја игра добиваш silver coins. Во зависност од тоа дали ти е прва победа/дали си стигал до BLOODBATH, и слично се добива од 6 до 10 на крајот од една партија. А за позајмувањето не знам, ама мислам дека не може така.

Ајде psy да играме кога ќе си слободен пошо стварно ми скурчи од новиве не се игра, добри порази наредив, адни ме на скајп и мсн имаш овде во мој профил оставено, позз ~!

Ајде psy да играме кога ќе си слободен пошо стварно ми скурчи од новиве не се игра, добри порази наредив, адни ме на скајп и мсн имаш овде во мој профил оставено, позз ~!
зато ќе си играш 2в2 или 3в3 игри дарк волеј , ќе набацаш 1700-1800 пср и ќе си играш салам игри! т.е. и таму има по некоја ретарда ама ретки се ;)

Никот ми е, Klicko, аднете ме да поиграме некогаш.

Таман ставив пари на картица да ја платам, го направија гомното со legacy акаунтите. Стигнав 4 левел, и доста партии изгубив живци со ретарди уште не излезени крипови трчаат на противничка кула, не купуваат ајтеми etc etc.

Некој случајно да не сака да купи Legacy акаунт?

Многу слаб learning curve има, тоа е причината.

те има мавнато в гла топлотен удар... 2500 ден? То ко се купуваја акаунти ко беше со ПЛАТНО не беше толку па сеа кога е f2p ..

Nah, проверив на ибеј за колку пари одат. Епа сега затоа што нема купување акаунт, одат за поскапо genius.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom