Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 3.387
има ли некој сличен како Accursed на LOL?
Почнувајки од евтина детска графика,нема што да се споредува...Неможат да се споредат тие двете.Не дека сум фан на хон,сум ги играл и двете.DarkLord, симни ја изиграј неколку партии и види сам... нема смисла да слушаш некои хон фанови како ја плукаат ЛоЛ
Тоа пошто си играте на гарена, се нубци таму, пробај некој друг клиентПлус од играва многу се учи.Имаш многу опции како примери преку кои после еден период ќе укапираш што не си ги правел редовно во дота.На пример јас ретко купував Courier,и ретко бев Suppoter и ретко ставав Wards во дота,скоро никат,а тука научив се што како Играта си е топ,и тоа дека ќе се намали бројот кога ќе искочи дота 2-да јасно е тоа
wtF? кај пишува бе?Hon is free to play now
Мислам дека ќе добијат повеќе COINS! Драпај си к**отПланирав да ја купам пред месец дена со другар, ама ми излегоа некои работи па само он ја купи.
А уствари тие што ја имаа купено какви бенефиции имаат сега?
И да, ќе прегрее страната уше малце.
И мене тоа ми падна на памет, ама мислев некој да не знае точно.Мислам дека ќе добијат повеќе COINS! Драпај си к**от
За што се употребуваат тие CoinsИ мене тоа ми падна на памет, ама мислев некој да не знае точно.
И сега ќе падне многу квалитетот на играта, ама јебига.
Да, да. Еве го:
For $30, you'll get 1890 Gold Coins instead of the usual 1575 Gold Coins. This offer will not be available after you complete your account creation.
п.с.
Free to play accounts can only play in No Stats games, no worries
Име во боја, друг изглед на хероите, шаути etc etc.За што се употребуваат тие Coins
Име во боја, друг изглед на хероите, шаути etc etc.