Good luck with that. <3Nah, проверив на ибеј за колку пари одат. Епа сега затоа што нема купување акаунт, одат за поскапо genius.
Кои ти се тие неофицијални извори?Good luck with that. <3
FYI, од неофицијални извори се збори планираат да го вратат пак тоа купување на legacy acc од 30$, покрај f2p.
Ingame се запраив муабет со еден тип што е во S2 тимот.Кои ти се тие неофицијални извори?
Не гледам зашто би плачеле легаси акаунтите. Како го платиле они акаунтот така би се плаќал и сега. Ништо различно....Не верувам дека тоа ќе се деси, ќе почнат да плачат останатите легаси акаунти во стилот, дадовме пари за нешто што нема да постои повеќе...епа сега пак ќе постои. Како и да е немам намера скршен денар да дадам за играва, играв бетата, пак почнав сега со ф2п купив еден куп херои со силвер и ок си е
И јас го имав истиот проблем...го решив со тоа што ја преинсталирав играта. Мислам дека тоа е единственото решение.Луѓе имам еден проблем.Зашто на оваа игра секогаш кога ќе има апдејт,ми праи креш? едноставно го симнува апдејтот,и после неизбежно праи креш..дури и по рестарт пак праи..некој да ми каже чаре?
Јас продавам legacy account, PM ако си заинтересиран.Самиот факт што можеби ќе се врати legacy account, ќе направи тие нубци да се откажат.. Што е до мене, боље да дадам 30 долари за легаси акаунт, отколку 40 долари за 2000 голд што ќе ми отидат одма.. Ако се случи тоа, прв ќе купам акаунт, само поентата е што картициве од Македонија како што разбрав биле blacklisted.. Ако некој има повеќе информации околу ова, нека пише.
Собираш парички со секоја изиграна партија добиваш парички, е сеа зависи од херојот некој поскапи некој поефтини...Еј другари дали можам некако да отклучам нови херои , онака фри или за џабе губам време на оваа игра :Ѕ