HoN-Heroes of Newerth

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
И јас продавам Legacy account, цена по ПП.

П

Паган-др

Гостин
Nah, проверив на ибеј за колку пари одат. Епа сега затоа што нема купување акаунт, одат за поскапо genius.
Good luck with that. <3

FYI, од неофицијални извори се збори планираат да го вратат пак тоа купување на legacy acc од 30$, покрај f2p.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Не верувам дека тоа ќе се деси, ќе почнат да плачат останатите легаси акаунти во стилот, дадовме пари за нешто што нема да постои повеќе...епа сега пак ќе постои. Како и да е немам намера скршен денар да дадам за играва, играв бетата, пак почнав сега со ф2п купив еден куп херои со силвер и ок си е

П

Паган-др

Гостин
Не верувам дека тоа ќе се деси, ќе почнат да плачат останатите легаси акаунти во стилот, дадовме пари за нешто што нема да постои повеќе...епа сега пак ќе постои. Како и да е немам намера скршен денар да дадам за играва, играв бетата, пак почнав сега со ф2п купив еден куп херои со силвер и ок си е
Не гледам зашто би плачеле легаси акаунтите. Како го платиле они акаунтот така би се плаќал и сега. Ништо различно....

DDrrux, некад да измааме.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Епа што знам рачунај самото име Легаси нема да биде легаси него плати па клати буквално, секакви луѓе со секакви ега има наоколу

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Луѓе имам еден проблем.Зашто на оваа игра секогаш кога ќе има апдејт,ми праи креш? едноставно го симнува апдејтот,и после неизбежно праи креш..дури и по рестарт пак праи..некој да ми каже чаре?

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Луѓе имам еден проблем.Зашто на оваа игра секогаш кога ќе има апдејт,ми праи креш? едноставно го симнува апдејтот,и после неизбежно праи креш..дури и по рестарт пак праи..некој да ми каже чаре?
И јас го имав истиот проблем...го решив со тоа што ја преинсталирав играта. Мислам дека тоа е единственото решение.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
По пауза од 5-6 месеци , седнав да ја изиграм играва , само шо седнав едвај чекав да заврши партијата да престанам да ја играм. :confused:

Зошто?

Се накотиле нубци то чудо едно. Или се afk или убер-нубци, се запусти играва со самото то free2play.
Напочеток уште кога беше бета-верзија немаше олку нубци колку што се сега.
Јбг секој почеток си има свој крај за жал. :/

Член од
2 декември 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Самиот факт што можеби ќе се врати legacy account, ќе направи тие нубци да се откажат.. Што е до мене, боље да дадам 30 долари за легаси акаунт, отколку 40 долари за 2000 голд што ќе ми отидат одма.. Ако се случи тоа, прв ќе купам акаунт, само поентата е што картициве од Македонија како што разбрав биле blacklisted.. Ако некој има повеќе информации околу ова, нека пише.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Самиот факт што можеби ќе се врати legacy account, ќе направи тие нубци да се откажат.. Што е до мене, боље да дадам 30 долари за легаси акаунт, отколку 40 долари за 2000 голд што ќе ми отидат одма.. Ако се случи тоа, прв ќе купам акаунт, само поентата е што картициве од Македонија како што разбрав биле blacklisted.. Ако некој има повеќе информации околу ова, нека пише.
Јас продавам legacy account, PM ако си заинтересиран.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Еј другари дали можам некако да отклучам нови херои , онака фри или за џабе губам време на оваа игра :Ѕ

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еј другари дали можам некако да отклучам нови херои , онака фри или за џабе губам време на оваа игра :Ѕ
Собираш парички со секоја изиграна партија добиваш парички, е сеа зависи од херојот некој поскапи некој поефтини...

Kajgana Shop

На врв Bottom