П
Паган-др
Гостин
Ајде бе некој ден да изиграме една 5в5 само кајганаџии?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Под услов..
Да играме Banning Pick!
Имба е кога некој избере Ophelia/Magebane/Zephyr...
Значи..
Цитирај и дополни.. Да се собереме 10..
- Адиктус
- FLiX
- Др.-АГАН
Kachulach (HoN acc валјда пишате)
bev denes vo enternet da ja vidam igrata, inace enternet nemaat klucevi nego nekoi decista imaat ,, ja vidov kakva e,, grafikata e perfektna ali igrivosta neznam,, mislam deka nema da ja pomine dota, dota ke ostane zasekogas cool igra, drugo se e plagijat.
Игривоста е на многу повисоко ниво од дотата, после подолго играње на хон уклучи дота да видиш како ќе ти се одмили, од премногу работи шо фалат.
И тие што ме немаат во пријатели аднетеме Flixi ми е никот
Веќе ја помина..bev denes vo enternet da ja vidam igrata, inace enternet nemaat klucevi nego nekoi decista imaat ,, ja vidov kakva e,, grafikata e perfektna ali igrivosta neznam,, mislam deka nema da ja pomine dota, dota ke ostane zasekogas cool igra, drugo se e plagijat.
ne rekov deka dota e plagija,, mislev na HON deka e plagijat inace da vi se pofalam bidejki nemozev da najdam kluc beta,, si kupiv 30 dolari i nikot mi e makedonec, btw..gledam deka mi davaat uste trojca da inv i da zemat kluceviВеќе ја помина..
Затворена бета со повеќе од 1,340,000 играчи моментално..
Започнаа големи турнири на HoN..
И врз тоа, 80% од HoN играчите се бивши DotA играчи.(Вклучувајки и професионални играчи)...
Како што гледам, ја обвинуваш DotA дека е плагијат..
Концептот на DotA е украден од Aeon of Strife мапата за Starcraft..
Така да тоа не ти држи вода..
HoN е standalone(ако знаеш што значи) верзија на DotA, бидејќи DotA како мапа на игра произведена во 2003 година, е многу ограничена во Warcraft енџинот.
Подобрување на графика, заштита од ливери, server-side играње(така да доколку еден има лоша конекција, нема сите 10 играчи да лагираат (Wacraft е p2p)).. Се се забележува на твојот профил, и секоја игра што си ја изиграл можеш да ја прегледаш повторно било кога..
Chat системот е многу поразвиен од Battle.net на War3.. Сега е подобро за кланови, полесно се разговара ingame, (немора /w..), и без проблеми покануваш други во игра..
Имаш филтри кога пребаруваш игри (така да многу лесно можеш да најдеш игра која се игра на мод кој го сакаш), според мод, мапа, големина на тим, заштита од ливери итн.. (Додека на Battle.net одиш Custom Game и бараш.........(и никој не гарантира дека хостот ке го пушти модот кој го рекол..)..
За Garena, несакам да споредувам воопшто.. Hamachi со chat lobby + stats...
Btw.. Ајде уште 5мина па да играме...
ne rekov deka dota e plagija,, mislev na HON deka e plagijat inace da vi se pofalam bidejki nemozev da najdam kluc beta,, si kupiv 30 dolari i nikot mi e makedonec, btw..gledam deka mi davaat uste trojca da inv i da zemat klucevi
Ти даде пример за HoN, јас дадов пример за DotA..ne rekov deka dota e plagija,, mislev na HON deka e plagijat inace da vi se pofalam bidejki nemozev da najdam kluc beta,, si kupiv 30 dolari i nikot mi e makedonec, btw..gledam deka mi davaat uste trojca da inv i da zemat klucevi