HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
ај кога сте онлине пишајте да истпотеме некои :pos2:

kako moze da se adne nekoj koga nema kreirano akaunt????moze pojasnuvanje i mene da me adnes??

За аднување во friend листа зборувавме бе. Има он акаунт.

TheTruth` адд ако сте за про гејм ! !

TheTruth` ( со знакче горе ! )

I mene mi treba beta key ako moze nekoj neka mi prati po PP. Fala :smir:

Tolku vise od igrava ,, nema nikade beta klucevi a i ne mislat da ima uste, a i mislam ako baraat pari da igras tesko deka ke prosperiraat

Tolku vise od igrava ,, nema nikade beta klucevi a i ne mislat da ima uste, a i mislam ako baraat pari da igras tesko deka ke prosperiraat
Аха... Како да не...
Уште сега почнаа да се вртат пари по турнири (до 2500 долари награда..).. А играва е сеуште closed beta...
Некои професионални тимови уште сега имаат тим за HoN..
Доста професионални DotA играчи се префрлија...

И сега доаѓа некој разочаран, бидејќи неможе да најде клуч за затворена бета, и плука по играта...

Аха... Како да не...
Уште сега почнаа да се вртат пари по турнири (до 2500 долари награда..).. А играва е сеуште closed beta...
Некои професионални тимови уште сега имаат тим за HoN..
Доста професионални DotA играчи се префрлија...

И сега доаѓа некој разочаран, бидејќи неможе да најде клуч за затворена бета, и плука по играта...

Tочно така. А бета клучеви се даваат секоја недела , ама сакаат на готово сите да не се помачат да најдат. Јас на почетокот еден месец барав.

И кажи ти некогаш да играме онака сите од кланот.

Tочно така. А бета клучеви се даваат секоја недела , ама сакаат на готово сите да не се помачат да најдат. Јас на почетокот еден месец барав.

И кажи ти некогаш да играме онака сите од кланот.
Човек.. Нон стоп играме ние..
Сега не сум толку на HoN.. Бидејќи сум на лаптоп... Овие денови треба да земам нов пц...
Немам XFire, и немам контакт со кланот кога не сум во игра...

Еве во моментот кога пишувам.. 4 сме онлине..

Човек.. Нон стоп играме ние..
Сега не сум толку на HoN.. Бидејќи сум на лаптоп... Овие денови треба да земам нов пц...
Немам XFire, и немам контакт со кланот кога не сум во игра...

Еве во моментот кога пишувам.. 4 сме онлине..

Да да играв со едни влезени 3 12 имасе со бутчеро и мене ми вика нуб а јас ја држам цела игра и зеде ме кикна од кланот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom