Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толе па нели имаш акаунт -.-?Што не ми кажеше бе ке ти напраев дента коа беше фриАј некој нека ми прати клуч на ПП плс! Ми треба итно... Ја симнав немам акаунт![]()
Го добиваш кога ке бидам на лаптоп..адиктус, ако не си одлучил на кој да го дадеш клучот, можеш да ми пратиш една пп..... заедно со него де .![]()
(1:32:46 PM) Warchamp7: Idejder, found a bug
(1:32:54 PM) Idejder: PESTILENCE?
(1:33:02 PM) Warchamp7: Okay two bugs
Сега читам.. Наградата на i39 е зголемена на 7000 евра..
За тие што незнаат, i39 е лан турнир, кој ке се одржи во Berkshire, Англија..
Ке се одржи 2-5 Април..
Следната недела почнуваат пријавувања..
Веројатно победници ке се fiVe или WHP, бидејќи тие се меѓу најјаките сега(и еден од тие два тима е победник на скоро секој турнир на кој учествуваат)..
Сепак не се знае дали fiVe ке присуствуваат, дали ке успеат да пронајдат клан да ги спонзорира.. И за WHP исто така не е сигурно..
Сепак, доколку WHP одат, тие се мои фаворити.. Ухухх... Како игра chu' со Puppet/Pebbles
Што мислите?
Btw.. Редовно ги листам HoN форумите... И гледам има некоја шала „Too bad. It's me, Blacksmith!"..
Пробав да најдам што е толку интересно..
И се изнасмеав кога видов..
http://i.imgur.com/ZeAk7.jpg
Do you want to look at your minimap? Too bad, it's me, Blacksmith!
Имало некој баг, наместо минимапата, го покажувало Blacksmith..
Некој напишал тоа.. И сега има и реклама..
Банер..
Want to pre-purchase?
Too bad, it's me, Blacksmith!
И ова видете.. Се изнасмеав..
Има време... Во април ке се одржува..На кој линк има риплејс?
akva finta ej.. deneska na ESL pisuvaat so datum 5-2-2010 2000 klucevi a denesniot datum e 10-2-2010 a jas sekoj den proveruvam i pustam denes za proverka koga gledam,, epa koga ke bide igrata free ja nema da ja igram ke se maltretiram za klucevi sega, kako ne be