HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
We are planning some maintenance this morning 6:00 AM - 10:00 AM (GMT -5) the game servers will be offline during at least part of this period. We will also be putting the forums into maintenance mode at the same time. We expect this downtime to last no more than 2 hours but are scheduling for 4 at the max.
We thank you for your patience while we improve the systems that run HoN.

forums.heroesofnewerth.com

Значи.. Добар предлог за недела навечер.. Одговара на сите?

мене ми одговара =] плус и shorty ќе игра така да 10 сме тамам .

Недела ете нека биди во 8 вечерта можи . Или после 12 ако сакате.

od 6 AM do 10 AM GMT-5 a nie sme +1,, kolku bi mu doslo toa vo razlika???inace moze nedela vo 20:00 casot

ако е некој за HON сеа нека влезе нека ми пише јас ќе плеснам 1,2 партии =]

Јас не ви гарантирам за во недела, може преку ден, 2-3 саат, за навечер не сум 100% сигурен дека ќе бидам дома.

1.Адиктус

2.FLiX

3.Др.-АГАН

4.Kachulach

5.TheTruth`

6.IKill_You

7.makedonec

8.shvaba

9.pHiLLiPcHo

10. Shorty

Значи дечки ова е кајганџискиот состав !
Терминот е закажан за во недела во 20:00 сите бидете онлајн на кајгана и ќе се договориме !

Гејмот ќе биде Рандом Плејерс :))):helou:

1.Адиктус

2.FLiX

3.Др.-АГАН

4.Kachulach

5.TheTruth`

6.IKill_You

7.makedonec

8.shvaba

9.pHiLLiPcHo

10. Shorty

Значи дечки ова е кајганџискиот состав !
Терминот е закажан за во недела во 20:00 сите бидете онлајн на кајгана и ќе се договориме !

Гејмот ќе биде Рандом Плејерс :))):helou:

Готово ве аднав сите освен др аган и шорти кажете хон имиња

И напомена.. За тие што ме веќе имаат адднато..
Имам нов ацц..
add1ctus
Само што гледам некои имаат проблеми кога ме ставаат во friends.. На секој logoff/login ме снемува од листа на пријатели..
Значи.. Тие 10 играчи..
Auto Balance..
Banning Pick?

И напомена.. За тие што ме веќе имаат адднато..
Имам нов ацц..
add1ctus
Само што гледам некои имаат проблеми кога ме ставаат во friends.. На секој logoff/login ме снемува од листа на пријатели..
Значи.. Тие 10 играчи..
Auto Balance..
Banning Pick?

Ќе се договориме за Баннинг Пик !

Играв деновиве...па да ви се пофалам со едно слики4е :P

Ај па ставете и вие нешто...Поздрав!!!

alszuo.jpg

malku mi e tesko so receptite, nemozam da se snajdam , vo dotata gi znaes heroite koj sto prai, ja i da vidam nekoj heroj protiv mene, sto e pojma nemam sto magii ima, ,mora da gi vratat iminjata barem na heroite, na itemite ne mora.

malku mi e tesko so receptite, nemozam da se snajdam , vo dotata gi znaes heroite koj sto prai, ja i da vidam nekoj heroj protiv mene, sto e pojma nemam sto magii ima, ,mora da gi vratat iminjata barem na heroite, na itemite ne mora.

Добро бе, за една недела највеќе ќе се навикнеш. Сепак, повеќето херои се модифицирани, со различни спелови, а има и потполно нови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom