Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Првите три сезони топ ! 4тата сезона првите епизоди малце досадни,ептен нови ликој,нова приказна... крајот исто неочекуван и малце досаден и без врска ја вметнаја мајката... како и да е мислам дека 5тата сезона ќе биди топ :)
дајте некој препораки за слична серија, или слабо? :icon_mrgr:

Мала дигресија, се извинувам али стигнат сум до 4/6 како што ги даваат на фокс. Дали јас сум нешто криво поставен или што... на крајот од епизодава кога го Хакани го убива малиот и го покажува Саул како заложник, Кери дава наредба да се изврши нападот врз Хакани, али као прво војникот не ја извршува наредба, а уште и другите `и јадат гомна на сред акција... ако не се лажам Кери им е надреден офицер на сите таму и тоа претставува кршење на командниот синџир, ако не и побуна па дури и предавство, нели?

А претпоставувам дека во вистинска таква ситуација око не би им трепнало да жртвуваат лик како Саул па макар бил и екс директор на ЦИА, па можеби и дотолку повеќе заради тоа. Епизодата и крајот беа ептен јаки ама некако ми нема логика емоционалниот излив и грижата за Саул. Кога би ги ставил на кантар Саул и сите останати терористи собарни таму... едноставно не вреди.

Не се секирај што нелогичности ќе видиш сеа на сценава нема ни да ти текне..

Ја изгледав 4 сезона најјака...
И МАМАТА ДА ИМ ЈА ЕБАМ...

ЗАШТО ФАРАААА ЈА УБИЈА

најјаката женска...

Едвај чекам 5 сезона..
Приказнава станува лудница...

Sent from my MI 4W

Глуп крај, не сфатив Дар со што го уцени на Сол? И какво му е оправдувањто за во колата?

Мислам дека не го уцени со ништо, зависен е Сол од CIA и моќта која би ја имал.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ја изглеав 3та сезона уште пред месец ден,тоа што се случи во 3та сезона ме поттикна да не ни размислувам да ја гледам 4та пошто е жими куров,фала многу пријатно

Може нема да е најјака сезонава...

ајде ајде ајдеееееееееее :) :)

Поточно цел Холивуд е пропаганда на демократите (демократска партија) од Америка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom