Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дар Адал е некаков си таинствен тип од CIA, чија одговорност е нарачување на убиства кои официјално не се одобрени од надлежните. Адал има сопствени тајни агенти т.е. тајни платени убијци на располагање, а еден од нив е Квин, кој не е аналитичар како што се претставуваше, туку е внесен во екипата со цел да го убие Броди откако ќе го фатат Абу Назир. Убиството е нарачано од страна на Естез и Потпретседателот за нивните валкани алишта (нападот со дрон, кој усмртил десетина деца) да не излезат во јавност. Квин не е лош, туку само прави како што ќе му кажат од горе, односно си ја заработува платата.Може некој да ми го објасни овој Дар Адал и дали сега Квин е good или bad guy,ништо не сфатив.
Ама без спојлери од 11 епизода која btw зошто ја нема на замунда?Ако има некој линк, пп.![]()
Ауууу какво промо, секоја чест--- надополнето: 15 декември 2012 во 18:21 ---
![]()
Ако најдеш стрим прати ми на ПП.Ќе гледа некој на стрим? Јас да, ако се разбудам.
Инаку, прочитав дека Мајк(глумецот) изјавил дека ќе заврши со клифхангер, а Естез дека некој ќе умре во финалето.![]()
Тежок motherf*cker е СолАма па би било премногу очигледно сево ова да го има изрежирано баш тој.
Мислам дека молитвата беше муслиманска.Ништо чудно, ми додје слична идеја баш додека кажуваше еврејската молитва(или што и да е)