Hitman Absolution

• Креатор на темата Креатор на темата old_School_mk
  • Време на започнување Време на започнување
Ја свртев играва пред 3 дена. Си играв деноиве по некоја мисија скор да си подобрам. Ја пуштам сеа и ми даде нешто демек некои оружја ми се отворени и целосно можам отворени за надградба, но коа ќе пробам да пуштам некоја мисија, можам само од почеток. Сејфот изглеа ми се багосал.

Не ми текнуе баш, али мислам вака да не ми се деси и кога ја снимив(ваљда не трипам баго:icon_lol:)

Kој к*р и е на играва бре? Ја изгасив прееска откако минав 3 мисии, ја пуштам сеа и ми вика иам две 2 одела и пак треба од ново да ја пуштам.......:tapp:

Јас конеќно ја спуштив и ја инсталрива, ама не знам шо е работата, никако нејки да се пушти.

Ја спуштив верзијата од AGB Golden Team. Дали некој имаше ваков проблем? Како можи да ја средам?

Да не ја продава некој или знае кај се продава играва за пс3?

Јас конеќно ја спуштив и ја инсталрива, ама не знам шо е работата, никако нејки да се пушти.

Ја спуштив верзијата од AGB Golden Team. Дали некој имаше ваков проблем? Како можи да ја средам?

Јас пробав со Скидроу и со HITMAN.ABSOLUTION.MULTI8-POSTMORTEM Inc DLC.
Двете си се пуштаат, првата ја свртев и беше добра прите 4-5 дена. После се деси горе напишаното.
Сејфот ми се брише автоматски, нонстоп дава како иам некои работи отворени.........
Ќе ја пробам оваа после, да видиме оваа што ќе направи.

Кај contracts дали може да се играат други мисии или само quick play - prvata misija?

Alex Baratheon

Се пушти и оваа верзија, ама пак со сејфот проблемот останува.
Има некој бе со ист проблем или кај сите ви е у ред? Си беше се ОК, ама се поремети.

Alex Baratheon

Се пушти и оваа верзија, ама пак со сејфот проблемот останува.
Има некој бе со ист проблем или кај сите ви е у ред? Си беше се ОК, ама се поремети.
Јас никако не можам да ја пуштам...кликам на иконата, се пушта она што е Glacier Engine и крашова, ми вели Hitman5 has stopped working.

Сега да завршам работа со Far Cry 3 и ќе ја спуштам од SKIDROW верзијата...требаше на проверено да одам, а не некој си ваков repack.

Јас никако не можам да ја пуштам...кликам на иконата, се пушта она што е Glacier Engine и крашова, ми вели Hitman5 has stopped working.

Сега да завршам работа со Far Cry 3 и ќе ја спуштам од SKIDROW верзијата...требаше на проверено да одам, а не некој си ваков repack.

Broo ... Добра игрица ле е Far Cry 3 ? :sneaky:
- Јас немам проблеми со Hitman: Absolution [SKIDROW] :D

Broo ... Добра игрица ле е Far Cry 3 ? :sneaky:
- Јас немам проблеми со Hitman: Absolution [SKIDROW] :D
Појма немам. Цел ден ја спуштам, до 30 % е. Download ми оди со по 90 КВ/Ѕ а Upload ми трга по 110 KB/S. :tapp:

Таман ќе заврши, одма ќе ја спуштам Absolution oд SKIDROW. :D

Meне не ми се допаѓа FarCry3. :D Од последниве нови AC3 и COD нудат некако повеќе забава. Сакам и Хитмен да ја пробам, ама само ги трупам..

Кај мене се симна за 6саата :) 500кб .... :confused:
- Моментално Хитман ја симнувам и оди фантастично 1.2мб.

Хитманчоо е уткааааа многу е досадна, абе повеќе се крие него што елиминира, сакам се да ми бидат топ завршени мисиите без негативни поенки и на Hard ја терам али не одиииии тапа е многу досадна (n) а Far Cry 3 ако ја почнам на неизигран Hitman Absolution ќе остане така :ROFLMAO: инаку се симнува бајаги брзо со околу 800 kB/s на RELOADED од TPB

Можна нова игра наредна година, овој период.
Новото студио во Монтреал што е отворено, демек работело на нова Хитман.

We recently found out that Hitman will be developed by two studios at the installments will be released every year, one by each studio. Here’s why we think it’s a good and bad idea at the same time.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom