Hitman Absolution

• Креатор на темата Креатор на темата old_School_mk
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако може помош, ја симнав од skidrow, се иде ок до моментот кога ми го дава интро филмот од првата мисија на New Game. Се гаси сама и се појавува некој проблем, имавте вие ваква фрка?

Еве уште една од традиционалните утки на серијалот: катастрофален lip-sync.

Па да му ебам матер, на толку добар енџин да не можат да направат карактерите асално да ја мрдаат устата дур зборат??? Half-Life 2 уште во 2004та имаше феноменален lip-sync, овие во 2012 не можат да го постигнат тоа.

Еве уште една од традиционалните утки на серијалот: катастрофален lip-sync.

Па да му ебам матер, на толку добар енџин да не можат да направат карактерите асално да ја мрдаат устата дур зборат??? Half-Life 2 уште во 2004та имаше феноменален lip-sync, овие во 2012 не можат да го постигнат тоа.
За ова не се криви толку, имаа друг voice actor на почетокот, но мораа повторно да го најмат Дејвид Бејтсон ради упорните барања и поплаки на фановите. Ми се чини дека играта беше скоро готова кога го вратија стариот глас на 47. :D

Ја свртев целава, и мене ми е фантастична, ќе ги играм сите мисии пак на потешко сега на компјутер да видам како иде. Пробав една мисија на Purist, хахаха, одма убиваат:D Има доста недостатоци како што ги рече погоре олд скул, али добра е и долга игра е што ми е најбитно. Е сега, дали треба да ја вклучам онлајн да играм контрактс и да добивам offshore account, или не? Порано во сите делови на хитмен можеше да купуваш додатоци за оружје, овдека нема.

Ја свртев целава, и мене ми е фантастична, ќе ги играм сите мисии пак на потешко сега на компјутер да видам како иде. Пробав една мисија на Purist, хахаха, одма убиваат:D Има доста недостатоци како што ги рече погоре олд скул, али добра е и долга игра е што ми е најбитно. Е сега, дали треба да ја вклучам онлајн да играм контрактс и да добивам offshore account, или не? Порано во сите делови на хитмен можеше да купуваш додатоци за оружје, овдека нема.
Најзаебаната ствар кога играш на professional нивоата е што има зголемен број на непријатели. Што значи кога ќе се облечеш ко противниците, многу се поголеми шансите да те фатат затоа што ги има повеќе и се поставени на доста клучни локации. Поради второто, скоро и невозможно е да ги извршиш сите предизвици (challenges) на тие нивоа затоа што баш ко за беља има некој чувар вишок кај одреден challenge што претходно го немало и ти ја усложнува цела работа за 200%

Ми се свиѓа играва, ама и на нерви ми иде. Скоро одма те препознаваат, глеам нема да си изберам оружја со кои ќе ја почнам мисијата, идам на ЧекПоинт, пред тоа сум убил мал милион луѓе и откако ќе умрам и ќе ме врати на Чек Поинтот, се што било мртво, живо е:tapp:.
Кај ги крие поголемиве оружја? У гз ги бута?

И зема, ми се багоса играва сеа. Не ми даваше ниту да нишанам, ниту да пукам. Само нож имав и со него имав опции да убивам. А Балерите, снајперот, другите пиштолчиња само за украс ми седеа у вакво.

Што фалеше да напраат иста Хитмен ко претходниве, само да ја нашминкаат како што е оваа?

Ако си убил мал милион луѓе играва е баш за тебе.
Хахаха, баш така. Мр. 47, па во играва треба да го правиш сосема спротивното, да
пуштиш некаде бензин од пумпа да тече кај што ќе дојде непријателот да пали цигара или да пукаш во бензинот, да пукаш во некој товар/лустер закачен на ланец/сајла да падне врз непријателот, да чукнеш во кола да се упали аларм, да излезе да го задавиш, да го скриеш телото, да му ставиш во храна/пијалок отров итн. Безброј решенија има, најглупо е сите мисии да ги пројдеш убивајќи ги сите цивили, стражари, да не криеш тела, да убиваш со пушки/пиштоли кај што стигнеш, не е ова Call of duty, Counter Strike:D

Пробуем со најмалце можни жртви, ама овие ме знаат како на BlooD Money 100% да ми е таквото, да го еам.
Испаѓа како слика да имаат во нив, па како и да се облечам ме знаат. Знам дека донекаде е ОК, на пример стражарите се знаат меѓу себе, ама ова е претеризам.

p.s. Кога се има снајпер, се користи секоја можност да се испазни истиот:D

-Would you like to register, sir?
- Ben Franklin.
-???A, right this way, sir!
:pos:

Брее лошо оптимизирана игра (n) Оваа е втората лошо оптимизирана игра што сум ја искусил после GTA IV, на HD6770 и Dual Core на LOW дава помалце од 20 FPS... остај тоа што е Bottleneck, минимум CPU е AMD 3800+, барем 25-26 фрејмови да качеше...

работи блекбокс верзијата ?
Кај мене не работи ...
ако има некој решение за проблемов нека пише : hitman absolution check online for a solution and close the program

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom