Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ова не се криви толку, имаа друг voice actor на почетокот, но мораа повторно да го најмат Дејвид Бејтсон ради упорните барања и поплаки на фановите. Ми се чини дека играта беше скоро готова кога го вратија стариот глас на 47.Еве уште една од традиционалните утки на серијалот: катастрофален lip-sync.
Па да му ебам матер, на толку добар енџин да не можат да направат карактерите асално да ја мрдаат устата дур зборат??? Half-Life 2 уште во 2004та имаше феноменален lip-sync, овие во 2012 не можат да го постигнат тоа.
Најзаебаната ствар кога играш на professional нивоата е што има зголемен број на непријатели. Што значи кога ќе се облечеш ко противниците, многу се поголеми шансите да те фатат затоа што ги има повеќе и се поставени на доста клучни локации. Поради второто, скоро и невозможно е да ги извршиш сите предизвици (challenges) на тие нивоа затоа што баш ко за беља има некој чувар вишок кај одреден challenge што претходно го немало и ти ја усложнува цела работа за 200%Ја свртев целава, и мене ми е фантастична, ќе ги играм сите мисии пак на потешко сега на компјутер да видам како иде. Пробав една мисија на Purist, хахаха, одма убиваатИма доста недостатоци како што ги рече погоре олд скул, али добра е и долга игра е што ми е најбитно. Е сега, дали треба да ја вклучам онлајн да играм контрактс и да добивам offshore account, или не? Порано во сите делови на хитмен можеше да купуваш додатоци за оружје, овдека нема.
Хахаха, баш така. Мр. 47, па во играва треба да го правиш сосема спротивното, даАко си убил мал милион луѓе играва е баш за тебе.
Кај мене не работи ...работи блекбокс верзијата ?
Steam имаш ли интсталирано?Кај мене не работи ...
ако има некој решение за проблемов нека пише : hitman absolution check online for a solution and close the program