HIM

добри се, не ми омилена група, ама не се лоши

eпа така...не ми се допаѓаат текстовите баш многу.ама музиката им е убава.

Немој уште еднаш вакво нешто да прочитам :nerv: Текстовите се masterpiece, не постои подобар текстописец од Виле. А, за музиката се согласувам наубава им е :smir: :pos:

Немој уште еднаш вакво нешто да прочитам :nerv: Текстовите се masterpiece, не постои подобар текстописец од Виле. А, за музиката се согласувам наубава им е :smir: :pos:

не реков дека музиката им е најубава, реков дека им е убава.за текстовите, ако мене не ми се допаѓаат не значи дека се лоши.и ако според тебе Виле е најдобар текстописец, за мене има барем двајца што се подобри.

Конечно да си најдам истомисленик на форумов. :D
Ville подобри текстови од Шекспир пишува, Закон се HiM! :pos:

не реков дека музиката им е најубава, реков дека им е убава.за текстовите, ако мене не ми се допаѓаат не значи дека се лоши.и ако според тебе Виле е најдобар текстописец, за мене има барем двајца што се подобри.

Девојко, а ти си слушнала ли досега за поимот иронија?

ХиМ за мене најдобра група .. Ги имам слушано сите нивни песни,албуми.. Голем фан сум на ХиМ и имам пишано на нивната страна да направат еден концерт во македонија..

HIM се тотално Геј-упс женски бенд
Ни ги слушам ни ќе ги слушам, ни сум ги слушал.
Ако ги имам дома..за коа ќе дојде некоја турбо фолкерка, да и ги пуштам, а хим Пошто се водоводџии, најголем број на путки навлажниле, така ми успева и со типките дома:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom