burn84
Говорете Македонски
Јас со двајцата се согласувам за различни работи.Ќе се разбереме... :nerv: :costumed2:violent1: :angry3:
:back:
А да, Burn де да чујам кој го подржуваш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас со двајцата се согласувам за различни работи.Ќе се разбереме... :nerv: :costumed2:violent1: :angry3:
:back:
А да, Burn де да чујам кој го подржуваш?
Закон група нема што ги слушам многу. Ама слушам дека веќе како група не постојат односно Виле Вало сам пее, точно е ова????![]()
добри се, не ми омилена група, ама не се лоши
jas sum gooolem fan na HIM![]()
Ејј, оти така...мене ми се омилен бенд:smir:
eпа така...не ми се допаѓаат текстовите баш многу.ама музиката им е убава.
Немој уште еднаш вакво нешто да прочитам :nerv: Текстовите се masterpiece, не постои подобар текстописец од Виле. А, за музиката се согласувам наубава им е :smir:![]()
Конечно да си најдам истомисленик на форумов.Немој уште еднаш вакво нешто да прочитам :nerv: Текстовите се masterpiece, не постои подобар текстописец од Виле. А, за музиката се согласувам наубава им е :smir:![]()
не реков дека музиката им е најубава, реков дека им е убава.за текстовите, ако мене не ми се допаѓаат не значи дека се лоши.и ако според тебе Виле е најдобар текстописец, за мене има барем двајца што се подобри.
Девојко, а ти си слушнала ли досега за поимот иронија?