HIM

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ќе се разбереме... :nerv: :costumed2 :duel::violent1: :angry3:

:pos::pos::pos: :back:

А да, Burn де да чујам кој го подржуваш?
Јас со двајцата се согласувам за различни работи.

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
добри се, не ми омилена група, ама не се лоши

U

UnholY

Гостин
eпа така...не ми се допаѓаат текстовите баш многу.ама музиката им е убава.
Немој уште еднаш вакво нешто да прочитам :nerv: Текстовите се masterpiece, не постои подобар текстописец од Виле. А, за музиката се согласувам наубава им е :smir: :pos:

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
Немој уште еднаш вакво нешто да прочитам :nerv: Текстовите се masterpiece, не постои подобар текстописец од Виле. А, за музиката се согласувам наубава им е :smir: :pos:
не реков дека музиката им е најубава, реков дека им е убава.за текстовите, ако мене не ми се допаѓаат не значи дека се лоши.и ако според тебе Виле е најдобар текстописец, за мене има барем двајца што се подобри.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Конечно да си најдам истомисленик на форумов. :D
Ville подобри текстови од Шекспир пишува, Закон се HiM! :pos:

U

UnholY

Гостин
не реков дека музиката им е најубава, реков дека им е убава.за текстовите, ако мене не ми се допаѓаат не значи дека се лоши.и ако според тебе Виле е најдобар текстописец, за мене има барем двајца што се подобри.
Девојко, а ти си слушнала ли досега за поимот иронија?

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
ХиМ за мене најдобра група .. Ги имам слушано сите нивни песни,албуми.. Голем фан сум на ХиМ и имам пишано на нивната страна да направат еден концерт во македонија..

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
HIM се тотално Геј-упс женски бенд
Ни ги слушам ни ќе ги слушам, ни сум ги слушал.
Ако ги имам дома..за коа ќе дојде некоја турбо фолкерка, да и ги пуштам, а хим Пошто се водоводџии, најголем број на путки навлажниле, така ми успева и со типките дома:)

Kajgana Shop

На врв Bottom