HIM

Ми текна еден глуп виц.
Знам зошто металците ги мразат хим....зашо сите металки сеа само на нивни концерти идат, и металчуги се пендрек парти на концерти.

Леле колку добар виц.
Јоцо да пукнеш ме пресмеа човеку...Уште се валкам наземја.

HIM?:angry2: Не вредит тема за ова бре.

Ауууу, Him се култен бенд бе, издржана музика, убиствено добри текстови со прекресен глас на убавецот Виле, мислам потребно е уште нешто, абе совршени се, што си арчам зборој само...:toe:

Abe so ovie nema razbiracka....lugeto ne gi podnasaat him zs imaat muzika koja e lesna za slusanje,zs mn lesno se lepat zenski za taa nivna muzika(a se 96,2% muzicki neobrazovani) ili pak zs valeto e gaylike........ete zatoa.....mislite ako slusate death,black itn itn vie ste muzicki posovrseni i deka se sto e polesno od toa e sranje.......treba sekoja kvalitetna muzika da se postuva.....:D....:toe:pozz ppl

Spored mene ni edna muzika ne treba da se potcenuva!!!I tekstovite na HIM voopsto ne se lesni za razbiranje,tuku naprotiv se e iskazano vo metafori i simbolika sto te tera edno 100 pati da ja preslusas pesnata za da go razberes nejziniot kontekst!!!Taka da prvo preslusaj te se sto kazuvate i kako!!!Sekoj pesna e umetnost,a umetnosta retko koj ja razbira!!!

Spored mene ni edna muzika ne treba da se potcenuva!!!I tekstovite na HIM voopsto ne se lesni za razbiranje,tuku naprotiv se e iskazano vo metafori i simbolika sto te tera edno 100 pati da ja preslusas pesnata za da go razberes nejziniot kontekst!!!Taka da prvo preslusaj te se sto kazuvate i kako!!!Sekoj pesna e umetnost,a umetnosta retko koj ja razbira!!!
Јас ги бранам, ама ако пишувате вакви глупости навистина немам причина.
ХИМ текстовите се се, само не длабоки и тешки за разбирање.

Јас ги бранам, ама ако пишувате вакви глупости навистина немам причина.
ХИМ текстовите се се, само не длабоки и тешки за разбирање.

Така е Јоцо.

Барем бидете искрени и не тропајте глупости.
Хиперболизирање на омилените бендови во ред, меѓутоа со соодветни и концизни аргументи(шо во овој случај ги нема), а не со безвезни и површни коментирања.

Brejj!! Muzikata i poezijata se dve razlicni sranja, ali tekstot e uvek na posledno mesto...ti ako sakas pej kakvi maki si videl pri pravenje na ajvar...ako sakas simbolicki stampaj nesto...toa nema da vlijae brz kvalitetot na muzikata....muzikata e pred se....

P.S.- Sekoj sto ne znae kako da go izmeri kvalitetot na muzikata ke pocne od lirikite......>(Mozart sux)

Btw poprocitaj sto bev pisal gore...dali za him ili protiv niv...lol:D

не знам зашто се расправате за ова, тие што си слушаат хим ќе продолжат со тоа и по читање на постовиве, а на тие што не им се допаѓаат, има мноооогу други бендови кои можат да ги слушаат. фалачаопријатно :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom