Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми текна еден глуп виц.
Знам зошто металците ги мразат хим....зашо сите металки сеа само на нивни концерти идат, и металчуги се пендрек парти на концерти.
Ауууу, Him се култен бенд бе, издржана музика, убиствено добри текстови со прекресен глас на убавецот Виле, мислам потребно е уште нешто, абе совршени се, што си арчам зборој само...![]()
Јас ги бранам, ама ако пишувате вакви глупости навистина немам причина.Spored mene ni edna muzika ne treba da se potcenuva!!!I tekstovite na HIM voopsto ne se lesni za razbiranje,tuku naprotiv se e iskazano vo metafori i simbolika sto te tera edno 100 pati da ja preslusas pesnata za da go razberes nejziniot kontekst!!!Taka da prvo preslusaj te se sto kazuvate i kako!!!Sekoj pesna e umetnost,a umetnosta retko koj ja razbira!!!
Јас ги бранам, ама ако пишувате вакви глупости навистина немам причина.
ХИМ текстовите се се, само не длабоки и тешки за разбирање.
Toa e vase mislenje!!!Nema da komentiram!!!
Ни ја не коментирам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fala:smir:CENAM!!!!
Spored mene ni edna muzika ne treba da se potcenuva!!!I tekstovite na HIM voopsto ne se lesni za razbiranje,tuku naprotiv se e iskazano vo metafori i simbolika sto te tera edno 100 pati da ja preslusas pesnata za da go razberes nejziniot kontekst!!!Taka da prvo preslusaj te se sto kazuvate i kako!!!Sekoj pesna e umetnost,a umetnosta retko koj ja razbira!!!