HIM

пиес: технички невозможно е да ги споредуваш виле со оној од авенџ. Виле ко прво е школуван вокал а овој пее ко цел живот да пати од неизлечиви синуси.

ако беше ова наменето за мене сори за споредбата:smir: ..
..ама морав ме испровоцираа:)...тепам бе за ХИМ , тепам:):)

Донаааа, е сеа ме разочара.. забрај за цд-то од Авенџд на роденденот :pos:
Абе дај не ме заебавајте.. зборите колку сакате, ама Мет има убав глас..тоа да ви е јасно .. :smir:

Душе факт е дека Виле боље пее и знае да те погоди и да те расплаче и сВе остало ..ме сфаќаш ?

Сфаќам.. те сфаќам, само што не си у право.. секој има различно мислење. Ја па истото го мислим за Мет... не можеш да ми го споредуеш Мет со Виле.. те молим..

Сфаќам.. те сфаќам, само што не си у право.. секој има различно мислење. Ја па истото го мислим за Мет... не можеш да ми го споредуеш Мет со Виле.. те молим..

Убо си кажа Брн , Виле има школуван глас , а и не сакам да споредувам више ..ова е тема за ХИМ..

ако беше ова наменето за мене сори за споредбата:smir: ..
..ама морав ме испровоцираа:)...тепам бе за ХИМ , тепам:):)
Вие читате нешто уопште аман:jaj: сакав да кажам дека виле пее подобро аааа уатевр.

Вие читате нешто уопште аман:jaj: сакав да кажам дека виле пее подобро аааа уатевр.

читам да , и знам дека сакаше да кажеш дека Виле пее боље ..само помислев дека ти смета споредбата .:smir:

Пее подобро..жими...... аман еј! :pos:
Ај сеа.. како деца ќе се караме .. овој е подобар оној е подобар.. ДОСТА ! ГОТОВО !
Продужите за ХИМ да си зборите

Аууу еј.. не можам, не можам да претраам бе па.. убав нека биде гласот од Виле ајде.. ама што е толку па лошо во гласот на Мет ?

him se ekstra neam zborovi! gi obozavam CELA SOBA MI E SO NIV:music3:

Аууу еј.. не можам, не можам да претраам бе па.. убав нека биде гласот од Виле ајде.. ама што е толку па лошо во гласот на Мет ?

Стерео-типичноста, квази рокерското итн итн.

Не е тема за Авенџед и за Мет ..озбилно ..ја почнав прва , знам , извинете , ама нема смисла..ајде за ХИМ :):)

Абе вие само со расправате ова е тема за Хим не забегувајте :>) BTW пуштивте некој е-маил на нивниот Web што ви го дадов ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom