Black Rose
дете на цвеќето
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 1.972
- Поени од реакции
- 38
Ја! Ја! Ја!Neam slushnato ni edna pesna od albumot nov..nekoj da mi prati ?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја! Ја! Ја!Neam slushnato ni edna pesna od albumot nov..nekoj da mi prati ?![]()
Ја! Ја! Ја!Сеа ќе те аднам на мсн :helou:
Ок, ја си кажав мислење, вие си кажавте мислење..шо ми се буните тогаш .. ајт .. слушајте си ги![]()
Чоек ме пресмеа, ги немаше ни слушнато, а коментираше до сеа....Ок ајде.. редно е да кажам
Бев пред малку кај другарка ми, и ми пушти една песна нивна... не знам како се викаше, важно од новиот албум беше (ќе се јави она ќе каже).. и признавам дека беше добра песната.... музика интересна .. и све ок.. единствено нешто шо не ми се свиѓа е гласот на Виле.. тоа е тоа.. не ме напаѓајте одма.. ама не ми се свиѓа![]()
Чоек ме пресмеа, ги немаше ни слушнато, а коментираше до сеа....![]()
Не ти се свиѓа гласот на Виле ок е :smir: не те колеме :pos2:
Ги имам слушано бе алооооооооооооооооооооооКако нее ?
![]()
Сум ги слушала, ама не ми се свиѓале, музиката, пејачот ми е антипатичен
![]()
И повторувам, да не дојде до забуна, сум ги слушала
Ама оваа песна е ок![]()
убаа беше песната точно .. и гласот ..батали тоа пример види ..авенџед ги сакаш да ? ..памтиш на едната песна Matt кај шо пее ко женско ? ..и сеа треба да не ги сакаш и нив зашо не ја испеал убаво таа песна..абе ајде..хаха ..сакам да кажам..за музиката збориме дека е супер ..а и Виле пее прекрасно не знам шо ти е проблемов
и бај д веј песната шо ти ја пуштив беше Love in cold blood !![]()
Абе види срце.. песната е ок, реков ја.. а за Avenged е друго.. Мет само таму забега со гласот малку.. инаку општо му го сакам гласот..МНОГУ.. а Виле на сите песни ме нервира.. не само на една..![]()
види... знаеш дека и ја ги сакам авенџед . па некоаш Matt ме нервира со гласот ..сега не ..се навикнав на него , ама порано знаеш ..ти имам кажано ..музиката е битна:smir:
ај лав HIM![]()
Е не е само музиката битна.. битен е и гласот, и тоа многу!! А ја не памтам кога те нервирал гласот од МетА ако мислиш дека ја ќе се навикнам на гласот од Виле.. грешиш :smir:
И ај лав AVENGED![]()
точно дека е битен гласот , ама немој да речеш дека Виле нема врска од пеење ..убав глас има , ама тебе ако не ти се свиѓа тоа е прашање на вкус , а не затоа што он не знае да пее...:smir: