HIM

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Crazy_Rasmus напиша:
Колку сфаќам не знам, ама токлу знам за нив и од тоа што го знам можам да увидам дека се далеку од сатанисти:)ама ми требаа години овие работи да ги скопчам, не е заебанција:pos2: поздрав
Vazno si ukapirala, pa kolku ti trebalo.......:icon_lol: Ne se tolku teski za sfakanje ako dodatno si procitas i biografski podatoci za Valo, nekolku intervjua so nego i sl. raboti pa ke vidis so ustvari saka da kaze so nivnata muzika.

South park

Relax...take it easy...
Член од
31 јануари 2007
Мислења
145
Поени од реакции
0
Ja si gi slusam:music3::music3::music3: Him i top mi se.Ima li nekoj so ne ja saka-JOIN ME?Mene iskreno najvise mi se sviga Killing lonleiness...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
омилена група ми се... ги слушам од кога памтам за мене! :D

Razorblade romance, Love metal, Your Sweet 666, Deep shadows and brilliant highlights, Dark light... и саа најновата песна Summer Wine им е ного јака...

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
NightFuneral напиша:
Poslednava pesna e Shit!sho po gavolite se deshava so Ville Valo?Razbudi se coveku..
Ако мислеше на Summer Wine со Natalia Avelon - нема врска! Yes да не е баш у стилот HIM али јебига за филм е! Баш има некој интересен ритам, а и гласот му е феноменален онака длабок и рапав....човекот се отру со тоа цигарите за таков глас!

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
На никој не му текнало да стаи слики аааабе........

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38

Слушнал ли некој шо се дешава со Ville и Jonna......

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ja gi imam samo albumite od HIM, site, u originalna pakovalka.
Nit sliki sakam, nit biografija od Ville Valo. Nisto.
Muzikata mi e dovolna. ;)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Popularnosta na temava sama po sebe ukazuva na opstata muzicka needukacija na Makedonceto......abe zaebete HIM,slusnete gi Theater of Tragedy,Leaves' Eyes,Tristania......HIM za niv se mali deca so toplincinja i lizavcinja:baeh:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Raziel напиша:
Popularnosta na temava sama po sebe ukazuva na opstata muzicka needukacija na Makedonceto......abe zaebete HIM,slusnete gi Theater of Tragedy,Leaves' Eyes,Tristania......HIM za niv se mali deca so toplincinja i lizavcinja:baeh:
А зашто неедукација?
Па не мора да се сите хардкор(у смисла да слушаат некојси таму озбилни правци) металци....Хим не се мали деца...луѓето поштено си се определиле за нивни таканаречен љубовен метал,си свират тоа и крај...
Јас искрено немам ништо против нив...едно време ми се разлигавија ама ги прифатив како такви...им поштуем текстови и тоа е тоа

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Poentata mi bese deka nie go imame sindromot "jadenje na bilo so i da ni se servira".Samo dadov sugestija za toa koi bendovi se podobri(objektivno)od HIM bez da zabegaat od Love Metalot....slusnete,nema da zazalite,a HIM ke gi zaboravite :smir::smir:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
I get ur point што се однесува на синдромот само што не се согласувам со оние што во еден момент од животот им се свиѓале Хим или еве било кои други и откако рашириле хоризонти плукаат по нешто што некогаш им вредело и значело...
Мене лично хим ми се ок...не сум по металот...напротив,друга музика ме занима ама не викам дека ги заборавам хим зашто сум чула подобро:salut:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Raziel напиша:
Za tvoe info drag moj Raziel.
Poimite Nightwish, Tristania, Evanescence i se ona sho podrazbira stil na skandinaviski Gothic se pojavija posle HIM.
E sea, ne znam koj za kogo e malo dete. :)

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Raziel напиша:
Poentata mi bese deka nie go imame sindromot "jadenje na bilo so i da ni se servira".Samo dadov sugestija za toa koi bendovi se podobri(objektivno)od HIM bez da zabegaat od Love Metalot....slusnete,nema da zazalite,a HIM ke gi zaboravite :smir::smir:
more ti ne znaes izglea so porano muzika praele...ali aj ke ti prostam malo dete......:drk:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Raziel напиша:
тешко металчиште а?

абе хард кор бачко, сите што не слушаат Дарк Фјунерал, Дарк Транќулити, Ноктурнал Мортум, Бесат, Танкард и Некротоми се фејк, :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom