HIM

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
:pos: така е испадната бе, манекенка е и оди позирањето! Грда е иначе, челоно писта за авиони и пола фаца само устата и е.......

Член од
26 април 2007
Мислења
73
Поени од реакции
3
spored mene HIM se jaka grupa i 'silver blade' im e najdobar album

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Black Rose напиша:
:pos: така е испадната бе, манекенка е и оди позирањето! Грда е иначе, челоно писта за авиони и пола фаца само устата и е.......

http://[img]http//img521.imageshack.us/img521/2293/villejonnadg8.png[/IMG]
Није љубомора, у, у, ууууу... Није љубомора...
А, да не му беше женска на Виле, ќе беше толку грда?

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
KohlBass напиша:
Није љубомора, у, у, ууууу... Није љубомора...
А, да не му беше женска на Виле, ќе беше толку грда?
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Ќе беше?......или не......? Ќе беше бе :icon_bigg

А тоа за љубоморна.....како да не и бидеш бе чоек, али повеќе би рекла завидување секоја вечер у кревет и е, бесплатни карти за на концерт, па ово па оно........

Тоа за креветот ми е најкриво.....

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Black Rose напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Ќе беше?......или не......? Ќе беше бе :icon_bigg

А тоа за љубоморна.....како да не и бидеш бе чоек, али повеќе би рекла завидување секоја вечер у кревет и е, бесплатни карти за на концерт, па ово па оно........

Тоа за креветот ми е најкриво.....
Јас па сум среќен што и е неа у кревет а не мене...:) Неговата сексуалност и сексуална определеност не ја коментирам... :)

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
KohlBass напиша:
Јас па сум среќен што и е неа у кревет а не мене...:) Неговата сексуалност и сексуална определеност не ја коментирам... :)
Abe da ne te s'skam....ama mislam deka ti e milo i shto ne e so mene u krevet :pos2: (morav malku):smir:

Inache samoto moe vrakanje na forumov zasluzuvashe prviot post da bide na temata na mojot omilen bend. :)

P.S. Mislam deka toa e starata devojka na Ville. Nekako ne mi lichi na Natalia Avelon....?

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
PoisonGrl напиша:
P.S. Mislam deka toa e starata devojka na Ville. Nekako ne mi lichi na Natalia Avelon....?
Natalia????? :toe: Од тебе слушам, мислам дека не се смуваа, yes да снимија дует, ама мислам дека на тоа дека си остана..........

Типкава горе е Jonna Nygren, се караа, се смируваа, али уште се заедно ја колку шо знам. Имаше у едно интервју дека размислувале УПС се извинувам "зборувале" за брак, сакала да си го задржи презимето така да нема да биде Jonna Valo, и демек и двајцата многу сакале деца и би сакале да имаат некој ден.....

шмрк шмрк ојде Ville у неповрат.....:icon_frow У секој случај, мило ми е за него делуе прилично среќен со неа, а и се заозбили некако......

Ае да, свршени се и место прстени имаат и двајцата по една тетоважа (првата буква од името) на "брачниот" прст.......so sweet! :wub:

N

NightFuneral

Гостин
Јас колку што знам за оваа јона,топмоделка-та,раскинале и свршувачка и сл,ама сеуште се во пријателски односи,т.е планирале некој таковпријателски дует,и шо ти ја знам.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
ni go drpnaa Ville od race...:uvo: nema veze... ne me videl mene zatoa se spleskal so taa... lele be jas sprema nea sum top model... abe i toj ne znae sto gledal... aj neka im bide... a za seksualnata opredelba na Ville... ako ne proba covek kako ke znae sto mu e ubavo a sto ne... baska toa maskata G-tocka se naogja u zadnikot... nemam komentar

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Pete e посекси и ке го изеде Виле за ужинка, уствари, сите се посекси од Виле, дури и ја

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Black Rose напиша:
Natalia????? :toe: Од тебе слушам, мислам дека не се смуваа, yes да снимија дует, ама мислам дека на тоа дека си остана..........

Типкава горе е Jonna Nygren, се караа, се смируваа, али уште се заедно ја колку шо знам. Имаше у едно интервју дека размислувале УПС се извинувам "зборувале" за брак, сакала да си го задржи презимето така да нема да биде Jonna Valo, и демек и двајцата многу сакале деца и би сакале да имаат некој ден.....

шмрк шмрк ојде Ville у неповрат.....:icon_frow У секој случај, мило ми е за него делуе прилично среќен со неа, а и се заозбили некако......

Ае да, свршени се и место прстени имаат и двајцата по една тетоважа (првата буква од името) на "брачниот" прст.......so sweet! :wub:
Jas ipak znam deka raskinaa i kao prochitav deka sea e so Natalia, ali uste ja ima tetovazata na prstot. Ma ajde ostaj go, i on ne znae shto saka!!! :nesum:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Гижо напиша:
Pete e посекси и ке го изеде Виле за ужинка, уствари, сите се посекси од Виле, дури и ја

Ууууууууф, не да е :vozbud: не викам не, па и гласот каков му е ааааах........ ама не заебавај не е Ville за фрлање, а и нив двајца баш и не можеш да ги споредуеш два различни поими се......

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Гижо напиша:

:vozbud::vozbud::vozbud:

Kаааааков Виле бе пиле.
*faints*

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Гижо напиша:

uuuuuu boobz.

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
HIM на турнеја со Metallica летово :vozbud: Норвешка, Шведска, Финска и Русија! На 18 јули во Москва......

Kajgana Shop

На врв Bottom