Black Rose
дете на цвеќето
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 1.972
- Поени од реакции
- 38
Није љубомора, у, у, ууууу... Није љубомора...Black Rose напиша:така е испадната бе, манекенка е и оди позирањето! Грда е иначе, челоно писта за авиони и пола фаца само устата и е.......
http://[img]http//img521.imageshack.us/img521/2293/villejonnadg8.png[/IMG]
KohlBass напиша:Није љубомора, у, у, ууууу... Није љубомора...
А, да не му беше женска на Виле, ќе беше толку грда?
Јас па сум среќен што и е неа у кревет а не мене...Black Rose напиша:![]()
![]()
![]()
![]()
Ќе беше?......или не......? Ќе беше бе :icon_bigg
А тоа за љубоморна.....како да не и бидеш бе чоек, али повеќе би рекла завидување секоја вечер у кревет и е, бесплатни карти за на концерт, па ово па оно........
Тоа за креветот ми е најкриво.....
Abe da ne te s'skam....ama mislam deka ti e milo i shto ne e so mene u krevet :pos2: (morav malku):smir:KohlBass напиша:Јас па сум среќен што и е неа у кревет а не мене...Неговата сексуалност и сексуална определеност не ја коментирам...
![]()
Natalia?????PoisonGrl напиша:P.S. Mislam deka toa e starata devojka na Ville. Nekako ne mi lichi na Natalia Avelon....?
Jas ipak znam deka raskinaa i kao prochitav deka sea e so Natalia, ali uste ja ima tetovazata na prstot. Ma ajde ostaj go, i on ne znae shto saka!!! :nesum:Black Rose напиша:Natalia?????Од тебе слушам, мислам дека не се смуваа, yes да снимија дует, ама мислам дека на тоа дека си остана..........
Типкава горе е Jonna Nygren, се караа, се смируваа, али уште се заедно ја колку шо знам. Имаше у едно интервју дека размислувале УПС се извинувам "зборувале" за брак, сакала да си го задржи презимето така да нема да биде Jonna Valo, и демек и двајцата многу сакале деца и би сакале да имаат некој ден.....
шмрк шмрк ојде Ville у неповрат.....:icon_frow У секој случај, мило ми е за него делуе прилично среќен со неа, а и се заозбили некако......
Ае да, свршени се и место прстени имаат и двајцата по една тетоважа (првата буква од името) на "брачниот" прст.......so sweet! :wub:
Ууууууууф, не да еГижо напиша:Pete e посекси и ке го изеде Виле за ужинка, уствари, сите се посекси од Виле, дури и ја
![]()
Гижо напиша:Pete e посекси и ке го изеде Виле за ужинка, уствари, сите се посекси од Виле, дури и ја
![]()
uuuuuu boobz.Гижо напиша:Pete e посекси и ке го изеде Виле за ужинка, уствари, сите се посекси од Виле, дури и ја
![]()