HIM

Too,batinja.Puka cinizam-kretenizam,a nikoj ne se ni obidel da go procita postot.Ne rekov deka se fake,tuku subjektivno si kazav deka ne gi slusam i ne zasluzuvaat da bidat tatkovci na bilo koj pravec.Samo dadov primer koi spored mene se podobri,a ne koi se postari.Zatoa site ovie bullshit postovi pagjaat u voda.Ne navleguam u detali,nivoto na vasive argumenti ne mi dozvoluva

Pozdrav

Raziel напиша:
Poentata mi bese deka nie go imame sindromot "jadenje na bilo so i da ni se servira".Samo dadov sugestija za toa koi bendovi se podobri(objektivno)od HIM bez da zabegaat od Love Metalot....slusnete,nema da zazalite,a HIM ke gi zaboravite :smir::smir:

А како тоа оценуваш кој бенд е подобар, и згора на се, објективно?

Ne gi slusam mnogu, no ednostavno glasot na Vile Vallo me magepsuva.
posebno najnovata pesna Summer Wine zaedno so Natalia Avelon.
Pesnata me potseka na Kylie& Nick Cave so where the wild roses grow.

хим ги љубам од дното на мојот смрдлив чорап..

HIM ги "обожавам" од дното на душата. Неможам да ги поднесам. Тој па серкото од пејач посебно. Еднаш гледав еден нивни спот(фала богу што беше еднаш), и бендот позади рипа, скока, се трескаат, а овој као кулира нешто напред со типка и не го боли патлакот. И најжално беше што истиот тој бенд позади што се истура го намалиле на минимум, а овој шупаков го бапнале на најгласно што може. Fuck HIM, Fuck them in their fucking asses. If I catch their fuckin singer I am going to make him eat our sheat, than shit our shit, than eat it again!

Superhik напиша:
Еднаш гледав еден нивни спот(фала богу што беше еднаш), и бендот позади рипа, скока, се трескаат, а овој као кулира нешто напред со типка и не го боли патлакот. И најжално беше што истиот тој бенд позади што се истура го намалиле на минимум, а овој шупаков го бапнале на најгласно што може. Fuck HIM, Fuck them in their fucking asses. If I catch their fuckin singer I am going to make him eat our sheat, than shit our shit, than eat it again!

Аииииии........ама си се унел друарче! :lud: :lud: :lud: А спотов иначе е?

Како можете да се палите на бендови како хим бе кретени едни? шо ви е бе шо ви е? ај тоа уште мислите дека се метал бенд. они самите имаат изјавено дека во нивната музика нема ни М од метал. болје ќе го слушам марјан стојановски него хим

IronTrooper напиша:
Како можете да се палите на бендови како хим бе кретени едни? шо ви е бе шо ви е? ај тоа уште мислите дека се метал бенд. они самите имаат изјавено дека во нивната музика нема ни М од метал. болје ќе го слушам марјан стојановски него хим
Секој со својот вкус..... Не потценуј некој само оти ти не си успеал да го сфатиш или едноставно не ти се допаднал!

И де кој тоа "мислиме"? Ја колку шо се сеќавам у ниеден пост на темава не сум спомнала дека се метал бенд, ни па др. (зборуам за тие шо стварно ги слушаат, иначе yes да имаше срања у стилот heavy metal, па pop, па ова, па она.....

2-та последни remix-албуми на HIM, ако му се наоѓаат на некој при рака нека праќа........

Uneasy Listening Vol. 1

Tracklisting

1. The Sacrament (Disrhythm Remix)
2. The Funeral Of Hearts (Acoustic Version)
3. Join Me In Death (Strongroom Mix) *
4. Close To The Flame (Rappula Tapes) *
5. In Joy And Sorrow (String Version)
6. It's All Tears (Unplugged Radio Live)
7. When Love And Death Embrace (Aormj Edit)
8. Buried Alive By Love (Deliverance Version)
9. Gone With The Sin (O.D. Version)
10. Salt In Our Wounds (Thulsa Doom Version)
11. Please Don't Let It Go (Acoustic Version)
12. One Last Time (Rockfield Madness Mix) *
12. For You (Unplugged Radio Live)
13. The Path (P.S. Version) *
14. Lose You Tonight (Thulsa Doom Extended Dub) *

Uneasy Listening Vol. 2

Out on April 23rd 2007

1. Buried Alive By Love (616 Version) *
2. Rendezvous With Anus (El Presidente Version)
3. Sigillum Diaboli
4. I Love You (Joffa Bond – We Miss Ya?) *
5. The Beginning Of The End (Remix)
6. Again (Hollola Version) *
7. Wicked Game (Live in Turku) *
8. Soul On Fire (Remix)
9. Beautiful (Hollola Tapes) *
10. This Endless Dark (616 Version) *
11. Hand Of Doom (Live In Turku) *
12. Right Here In My Arms (Live In Turku) *
13. Sail On (Live In Turku) *
14. Pretending (Cosmic Pope Version)

Him si se super.. jas bas gi obozavam... funeral of hearts, join me in death, please don't lety it go.....
stvarno imaat super pesni4inja..
me mrzese da gi citam site postovi ali ne znam sto ste se nakurcile tolku protiv HIM.... ... a i Ville Vallo si e super.. posebno Summer Wine e ...uffffffff
ako nekoj gi ima I love u, It's all tears, Lose u tonight, Again i Sail on nema da bide na odmet da mi gi pusti...
pozzzz

Пиши mail, ќе ти пратам, ги имам I Love You, It's All Tears, Lose You Tonight и Again(live верзија ако сакаш), Sail и јас ја барам........

Tikvi4ka напиша:

ako nekoj gi ima I love u, It's all tears, Lose u tonight, Again i Sail on nema da bide na odmet da mi gi pusti...
pozzzz

средено по msn....

Јас не ги слушам ама другар ми ги обожава.Само му се стемни кога дознал дека пејачот е ..... геј.

Нека не му се стемнуе, утеши го од мене :icon_bigg НЕ Е ГЕЈ бе АЛОООО.....! Бисексуалец е, плус и женска има свршени се (нажалост :( )

Еве ти и слики...........

ja ja... i da e gej mene koa bi me videl odma bi se premislil::pos2::pos2::pos2:

Black Rose напиша:
Нека не му се стемнуе, утеши го од мене :icon_bigg НЕ Е ГЕЈ бе АЛОООО.....! Бисексуалец е, плус и женска има свршени се (нажалост :( )

Еве ти и слики...........

Еј Виле! Помаженствен станал..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom