HIM

Јас си ги слушам,си ги обожавам,многу убави песнички ми прават,ме опуштаат,а кој не ги слуша негово право, мене ми одговараат.

Гижо напиша:

у секаква смисла. тоа е најгеј бенд штои постои башка сите фанови што ги слушаат значи не што почнале туку што сеуште се на Хим се емовци...

емо - емошнал гај.

ме капирате или треба пластично да објаснувам?!

Го злоупотребуваш зборот емоција за негативна смисла

Во песните на Хим нема повеќе емоции од колку што има во doom metal-от

затоа избирај термини ко што треба

блјах... и девојка ми слуша дум. Абе луге нормални сте како можете да слушате таква музика?

пробај ке видиш, со задоволство би ти аплоадирал некоја песна одбрана

имам некои 3/4гига дум, сега последна група што ми дадоа т.е. ми подарија албум беше alle der kosmonauten

HIM се n3cro, cvlt metal. Они се вистинските! Слушајте ги-нема да зажалите!
/me свршава на Виле Вало.

BeBe11 напиша:
compilacijata "silver blades" ako mozete da ja najdete kupete si ja fenomentalna e site najdobri pesni gi ima na nea od gone with the sin do sweet 666 wicked game poison girl dont fear the reaper, i vekje shto ne. samo od postarite 3 albumi e gi nema pesnite od love metal i od dark light

abe dobro normalno deka si go odbrale toj znak satanisti se;) da ne sakas krst da stavat kako simbol

SATANISTI???????Ne me zafrkavaj,jas barem studiram poezija i podlabiko navleguvam vo tekstovi,taka da mozebi nekogas spomenuvaat smrt i slicni raboti,ama daleku se od satanisti,zlato:)i zgora na se tie imaat znak koj se vika heartagram,a ne pentagram,sfakas?heart e srce.pozdrav

Cisto informativno,pentagramot nema vrska so satanizam,toa e glupa crkovna farsa......a HIM se edna pojava koja mozam da ja objasnam samo kako rak na dobrata muzika

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom