hi5 срање!

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
незнаев кај да ја отворам темава,па морав тука,ако сум утнала слободно преместете ја...иам едно проблемче,денеска на шугавиот профил на хај фајф закачив вирус, од тоа спениш коментс или ватевр и почна само да ми расфрла некои лигави коментари на френдсот шо ми се у листа :(:( има начин некако да го спречам тоа??? :nesum:

Со сета должна почит, ама нели поентата на Хај Фајв е да се расфрлаат лигави коментари на "френдсите" во листа?

Ништо страшно ондак :)

не такви коментари,и не коментари шо не сум ги стаила јас :(
има некој скан или ватевр шо може да го среди тоа?

Има едно копче вика кенсл јор акаунт:wink: те спасува до досадните кичерајси муабети и џабе потрошеното време

Страната е само трошење време...:toe:

Убаво е името на темата.. Хај Фајв Крап!

Па толку многу стана чкартоина тоа хај фајв со тоа што од место за „виртуелна дружба„ стана место каде што се ставаат од клипчиња со разни песни и смешни ствари до најманијачки коментари од типот „Како сакам да ти свршам на тие усни уф уф уф„ мислам у буквален смисол стана СРАЊЕ, јас затоа го избришав ем една мисла помалце да проверам да не ми искоментирале нешто ем лимитот не истрошен...тоа женските профили напињаат кога ќе видам петстошеес милиони слики видеа слајдови анимации и карики.....за мирен сон

Па толку многу стана чкартоина тоа хај фајв со тоа што од место за „виртуелна дружба„ стана место каде што се ставаат од клипчиња со разни песни и смешни ствари до најманијачки коментари од типот „Како сакам да ти свршам на тие усни уф уф уф„ мислам у буквален смисол стана СРАЊЕ,

Така е, ама тоа не е до HI5 сервисот, тоа е до идиоти што се палат на некои "провокавтивни" слики.И затоа се уништи идеата за "дружба"

Luge i jas go imam istiot problem .Ama jas znam sto e resenieto.
Toa ne e virus.Administratorite na HI5 gi reklamiraat svojot now sajt za sliki,profile comments idr.Pa zatoa vi prakaat bez vie da znaete!!
POZDRAV

незнаев кај да ја отворам темава,па морав тука,ако сум утнала слободно преместете ја...иам едно проблемче,денеска на шугавиот профил на хај фајф закачив вирус, од тоа спениш коментс или ватевр и почна само да ми расфрла некои лигави коментари на френдсот шо ми се у листа :(:( има начин некако да го спречам тоа??? :nesum:

Мој совет за тоа. Напрај си акаунт на (myspace.com- Не знам дали е дозволено да се пиѓуваат линкови ама ако не треба админи или модератори избрисете го лнкот)Мајспејс. Тоа е најоргинално од сите такви сајтови

Aбе добра страна......ама само за перверзњаци!!!!!:nesvest:

Мене ми стигна известување од некои пријатели да не кликам на тоа Spanish Comments и фино-лепо не кликнав. А инаку, за тие што се зафатиле со вирусот, нека го избришат профилот! Нема друго решение! Тој вирус нон-стоп испраќа коментари во ваше име на другите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom