Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј ај не зборете многу за девојчево кога не ја знаете! Ептен е супер девојчето, и тоа дека е уфилмана, си има и за што, преубава е! Вака ако зборите само и кревате уште толку акции...
Аха супер е, да, кога ќе и треба униформа(ова во прва беше) ќе ти се прави бест френд, зашо госпоѓицата не носеше униформа, фЛаерка беше, ќе ти се прави мислиш добра е како леб, а после не те ни познава:)
Во мојот клас има девојче кое е 10 пати можеби поубаво од неа, оди во Макмоделс од 6-7 години, ама таа кога оди на школо не оди на модна писта.Патики и фармерки и се доста, а кога е на МакМоделс, тогаш облака глупости,шо ти ја знам. Нејзиниот hi5 е мноооогу понормален од на оваа, а не тука шопинг, моделинг, блаблабла:tapp::tapp::tapp:.

Еј ај не зборете многу за девојчево кога не ја знаете! Ептен е супер девојчето, и тоа дека е уфилмана, си има и за што, преубава е! Вака ако зборите само и кревате уште толку акции...
дали го прочита ова??
MODELING & DANCING ...a normalno ne smee da se zaboravi i shopping-ot :)))ne stvarno nema neso bolje od toa koa ke izlezes na pista,koa te 4krapaat so aparati u studio i koa igras,aaa i koa ke ides na dobra partija shopping so drugarki,ili so mama i tato
нека си е убава,али ова да го пишам,треба да неам памет.се гледа дека е разгалена шмизла.

Ваквите девојки ги викам “девојки за една вечер“ :D Ама сепак ги поштуем (=

Ај доста више за девојчето. Ако некој си ја сака нека си ја сака, а ако некој смета дека си е Хај-Фајф Шит нека ја стаи у темава. На тие шо мислат дека не треба да ја има тука, чорба!!! Не може сите да имаат исто мислење и вкус, а посебно не за вака уфилмани луѓе. И да е срце у живо, на Хи5 девојката е стварно шит! И доста више за неа!

Иначе ова мора да се запази!
http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=706014635&ownerId=104761810
Ај шо немаат везе фаците на сликите една со друга, ок. Типката си се заебава. Ама луѓево бе шо коментираат -најубава си- на секоја слика?!! Свашта!

MODELING & DANCING ...a normalno ne smee da se zaboravi i shopping-ot :)))ne stvarno nema neso bolje od toa koa ke izlezes na pista,koa te 4krapaat so aparati u studio i koa igras,aaa i koa ke ides na dobra partija shopping so drugarki,ili so mama i tato ;)barem za mene...
Бахахахаха. М. М. М.

Е денес одиме и со профил од МајСпејс
http://myspace.com/gruevski
Гарант е направен од некој почитувач на животот и делото на нашиот премиер. И добри другарчиња наредил во Топ Френдс :pos:

А сега нешто убаво :wink:
460793570.img.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom