Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Другарче ми е али неможев да издржам да не го ставам! не е хај5 али морав!
auuu
ovoj sto ubav par bi bil so onoj "mojon"
jak e lelelelele :pos2::pos2::pos2::pos2:
i btw tipacov go najdov na youtube, 20god ima [steta nema staveno slika] ama biografijata vredi.
I am Deli Luboteni and i come from Kosovo, wich is part of Uniited State of Albania.[WTF?!?!] I work and live in Prishtina & Kerqova. That are my place, who i study. My favourite actor is Murilo Benicio. While my prefer music is folk albanian music. I travaled always (when i have money, of course) in other exotic place of Albania, Kosova and Ilyrida.
so eden zbor...L E L E
C c c barem da ko cutnela dolniot del od slikata....
Mora da e fudbaler!:nesvest:Ама он има ПУМА тренерки со амблем на ФФМ :baeh::baeh::baeh::pos2:
Под мишки овој крлежи да не има бе????![]()
i posle vie mi se falite ste imale brkovi![]()
Накај оди светот???![]()
еве го![]()
ХУАХЕУАХЕУАЕХУАЕХУЕАХЕАУХЕАУХАЕ
Охридско езероDaj kazete nekoe vakvo exotic place vo Albanija i ja da idam.... p.s.Barem vika deka Kosovo ne e samostojna republika:helou:
C c c barem da ko cutnela dolniot del od slikata....
Mora da e fudbaler!:nesvest:
Е ова го немаф видено жими двеве очи:nesum:![]()
Леле не ме држете за збор ама мислам дека оваа е од Велес.Факултет прва година ама не сум сигурен дали е она:jaj:
ТачноЛеле не ме држете за збор ама мислам дека оваа е од Велес.Факултет прва година ама не сум сигурен дали е она:jaj:
Под мишки овој крлежи да не има бе????
Накај оди светот???
ХУАХЕУАХЕУАЕХУАЕХУЕАХЕАУХЕАУХАЕ
Фотошоп има употребено ама баш изгледа како да е тимбарка...
Охридско езеро
хаеухаеухаеухаеуахе
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1637174841&ownerId=238451751&albumId=185087088
of lelellelelelel![]()
ova made in macedonia e?