Miss Right
happiness machine
- Член од
- 2 јануари 2009
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 142
од мотика се ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
имаше и подобри...еден така бричен во форма на градник![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
имаше и подобри...еден така бричен во форма на градник
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
И ај после не му се семј да те видам...Ама и Мишката требало да ја уфрли во ремек делово...колку што глеам и таму е густо пошумено:kesa:![]()
i posle vie mi se falite ste imale brkovi![]()
Уф колку сочен цмок:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:ija:![]()
Не му е мил изглеа животот на овој![]()
Ne e losh, ma da ne ke go bide za travestit, hot hot![]()
еве го![]()
auuu![]()
еве го![]()
њоњ од usa бил овој беauuu
ovoj sto ubav par bi bil so onoj "mojon"
jak e lelelelele :pos2::pos2::pos2::pos2:
i btw tipacov go najdov na youtube, 20god ima [steta nema staveno slika] ama biografijata vredi.
I am Deli Luboteni and i come from Kosovo, wich is part of Uniited State of Albania.[WTF?!?!] I work and live in Prishtina & Kerqova. That are my place, who i study. My favourite actor is Murilo Benicio. While my prefer music is folk albanian music. I travaled always (when i have money, of course) in other exotic place of Albania, Kosova and Ilyrida.
so eden zbor...L E L E
WOW дечково треба да дава часеви по англиски.Тогаш ќе има уште повеќе пари и ќе може да оди на уште поегзоточни места.А иначе која е таа Uniited State of Albania:nesum:auuu
ovoj sto ubav par bi bil so onoj "mojon"
jak e lelelelele :pos2::pos2::pos2::pos2:
i btw tipacov go najdov na youtube, 20god ima [steta nema staveno slika] ama biografijata vredi.
I am Deli Luboteni and i come from Kosovo, wich is part of Uniited State of Albania.[WTF?!?!] I work and live in Prishtina & Kerqova. That are my place, who i study. My favourite actor is Murilo Benicio. While my prefer music is folk albanian music. I travaled always (when i have money, of course) in other exotic place of Albania, Kosova and Ilyrida.
so eden zbor...L E L E
Ама он има ПУМА тренерки со амблем на ФФМ :baeh::baeh::baeh::pos2:![]()
Не му е мил изглеа животот на овој![]()
Исти к*рац и кај мене -.-Зашто темава некако ми е се повеќе глупа?
Исти к*рац и кај мене -.-
се заситивтеЗашто темава некако ми е се повеќе глупа?