Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.507
Поени од реакции
8.100
Да не беше темава, јас никогаш немаше да дознаам за Андреев.

туку да не тупак офтопик

Еве го профилот
Пазете му статус :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Секоја чест Acid, гледам многу си информиран за дотичниот Андреев, иако најважните информации ти избегале... Сакам малку да те надополнам. Се работи за амбициозен, млад и талентиран дечко кој го прави тоа што го сака. На што и да ви личи, ќе остане само на тоа, освен ако не го пробал некој, па да знае повеќе. За неговата работа да оставиме да судат професионалци, а за неговата личност никој од тука не е компетентен да коментира. После твојот опис за Андреев кој содржи "кловновска облека", предпоставувам дека ти си некој лепотан и не се симнуваш од модните писти, па и Версаче може вода да ти носи. Па на крај краева, важно ли е како го прави, кога очигледно успева?
Мака ми е да се мешам во целата дискусија за дечкото, ама на овој пост веќе неможев да одолеам.
Прво, ако дечкото е амбициозен и талентиран, нема да прави будала од себе со тие смешни и аматерски слики. Мислам хелоууу, нешто од тоа тебе ти личи на професионална слика??? А кога веќе не е така, нема што да му судат професионалци. На таквите аматерски дела судено им е да ги судиме ние обичните смртници без вкус. И покрај тоа, на таквите деца, луѓе или како сакате, логично е да им се коментира и нивната личност, затоа што тие сами тоа го бараат. Мислиш дека преголемата занесеност со себе и само со себе, не се покажува на сликите и не делува гадно-одбивно и не поттикнува лоши коментари? Јавно се покажуваат, значи бараат јавна критика на се` што може да се даде.
Или боли кога нешто се очекува да е добро прифатено, а некој ни плеснува во лице дека е смешно и грдо? Е па тоа е ... затоа треба пониско да се лета.

Член од
14 декември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Ќе го игнорирам постот зошто ова дури сега би немало крај, а никако не ми беше тоа поентата...

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Ќе го игнорирам постот зошто ова дури сега би немало крај, а никако не ми беше тоа поентата...
Aj aj, за нешто друго го игнорираш.
Не ти одговара тоа колку е вистинит :)

Читај статус
Ако го направи некој ова, не е смотан, тој е гениј!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.507
Поени од реакции
8.100
Да не е Мис Буп модел кај Андреев.
Ако е така, јас инстант ќе ја засакам оваа форумџика и ќе застанам на нејзина страна.

Член од
14 декември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Го игнорирам зашто темава не се вика Андреев, а ни он мене ме плаќа за да го бранам. Ќе си останам јас со мојата вистина, што и да напишам веќе за него е вишок. Мислете си вие што сакате, ќе си мислам и јас и завршена приказна.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Го игнорирам зашто темава не се вика Андреев, а ни он мене ме плаќа за да го бранам. Ќе си останам јас со мојата вистина, што и да напишам веќе за него е вишок. Мислете си вие што сакате, ќе си мислам и јас и завршена приказна.
Ти требаше уште од почеток да ги игнорираш сите постови за него, или да се вклучиш во реметот. Зошто или си нормален човек со здрава смисла за хумор и квалитетна проценка за дебили, или си екс-дечко на Андреев. Или Андреев. Нема друго :)

Али океј, се повлекуваш од дискусија кога сфати дека се изглупира. Се поштува тоа.

Член од
14 декември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Не сум Андреев, не сум екс-дечко на Андреев, сосема сум нормална и имам здрава смисла за хумор и квалитетна проценка за дебили! Единствено што ми фали е што јас едноставно не се согласувам со тебе!!! Не ми смета ако тој човек личи на било што, не ме интересира неговата сексуална определба за разлика од тебе! Го почитувам како човек и не ме интересира дали спие со машко или женско. Тоа е се. И јас го кажав тоа што го мислам за него исто како ти и се "изглупирав" исто колку ти кога си го напишал тоа.

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Секоја чест Acid, гледам многу си информиран за дотичниот Андреев, иако најважните информации ти избегале... Сакам малку да те надополнам. Се работи за амбициозен, млад и талентиран дечко кој го прави тоа што го сака. На што и да ви личи, ќе остане само на тоа, освен ако не го пробал некој, па да знае повеќе. За неговата работа да оставиме да судат професионалци, а за неговата личност никој од тука не е компетентен да коментира. После твојот опис за Андреев кој содржи "кловновска облека", предпоставувам дека ти си некој лепотан и не се симнуваш од модните писти, па и Версаче може вода да ти носи. Па на крај краева, важно ли е како го прави, кога очигледно успева?
Што успева...кај кого успева???
морав да се вмешам....Викни кој сакаш професионалец да даде коментар...Овој ако има талент тогаш јас ќе предавам на академија. Немам посебни познавања за стил и естетика, но кога сакаш ќе се ставам во дуел со Андреев, па нека одлучат професионалци :smir:

А за Acid....Ако го споредам со Андреев.....лепотан е

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Ветено - сторено. Модните крикови на Андреев презентирани и на главната страна на Кајгана! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom