- Член од
- 14 декември 2008
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Мака ми е да се мешам во целата дискусија за дечкото, ама на овој пост веќе неможев да одолеам.Секоја чест Acid, гледам многу си информиран за дотичниот Андреев, иако најважните информации ти избегале... Сакам малку да те надополнам. Се работи за амбициозен, млад и талентиран дечко кој го прави тоа што го сака. На што и да ви личи, ќе остане само на тоа, освен ако не го пробал некој, па да знае повеќе. За неговата работа да оставиме да судат професионалци, а за неговата личност никој од тука не е компетентен да коментира. После твојот опис за Андреев кој содржи "кловновска облека", предпоставувам дека ти си некој лепотан и не се симнуваш од модните писти, па и Версаче може вода да ти носи. Па на крај краева, важно ли е како го прави, кога очигледно успева?
Aj aj, за нешто друго го игнорираш.Ќе го игнорирам постот зошто ова дури сега би немало крај, а никако не ми беше тоа поентата...
Ти требаше уште од почеток да ги игнорираш сите постови за него, или да се вклучиш во реметот. Зошто или си нормален човек со здрава смисла за хумор и квалитетна проценка за дебили, или си екс-дечко на Андреев. Или Андреев. Нема другоГо игнорирам зашто темава не се вика Андреев, а ни он мене ме плаќа за да го бранам. Ќе си останам јас со мојата вистина, што и да напишам веќе за него е вишок. Мислете си вие што сакате, ќе си мислам и јас и завршена приказна.
Да не беше темава, јас никогаш немаше да дознаам за Андреев.
туку да не тупак офтопик
![]()
![]()
Еве го профилот
Пазете му статус![]()
Што успева...кај кого успева???Секоја чест Acid, гледам многу си информиран за дотичниот Андреев, иако најважните информации ти избегале... Сакам малку да те надополнам. Се работи за амбициозен, млад и талентиран дечко кој го прави тоа што го сака. На што и да ви личи, ќе остане само на тоа, освен ако не го пробал некој, па да знае повеќе. За неговата работа да оставиме да судат професионалци, а за неговата личност никој од тука не е компетентен да коментира. После твојот опис за Андреев кој содржи "кловновска облека", предпоставувам дека ти си некој лепотан и не се симнуваш од модните писти, па и Версаче може вода да ти носи. Па на крај краева, важно ли е како го прави, кога очигледно успева?