Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Со твоја помош и помошта на горе наведениот член самиот лик го направите ѕвезда во последниве 2 дена.
Доби некоја популарност ( негативна ), но тоа не го прави звезда.

Не бе, талент е дечково :)
Викам јас, таков талент мора да има посебен третман на Кајгана. Утре на Кајгана, спеш'л едиш'н фото шут од Андреев и моделите. Стеј тјун'д. :vozbud:
абе тој андреев можно е да има некаков копирајт на едишн ите.. викаат паметен бил

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
За Бети Буп .Со твоја помош и помошта на горе наведениот член самиот лик го направите ѕвезда во последниве 2 дена.
оф мори мајкоо, ѕвезда сме го напраиле:tapp:
А да сеа ми текна, ние сме неговите хејтери и ние го правиме популарен. Убичу сееее!! :zid:

Член од
14 декември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Ја читам темава со месеци, а пред јас да се појавам за Андреев има напишано 7456734563456756 постови. Дали сепак јас сум причината што е тој сеуште присутен? :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
абе тој андреев можно е да има некаков копирајт на едишн ите.. викаат паметен бил
Страницата му е јавна. Ние ќе му ја промовираме :)
Ја читам темава со месеци, а пред јас да се појавам за Андреев има напишано 7456734563456756 постови. Дали сепак јас сум причината што е тој сеуште присутен? :)
Не, причината што е присутен е затоа што е добар. Модни креатор године :vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
оф мори мајкоо, ѕвезда сме го напраиле:tapp:
А да сеа ми текна, ние сме неговите хејтери и ние го правиме популарен. Убичу сееее!! :zid:
Секако знаеш за каква ѕвезда. Иначе последниве 2 дена повеќе се пишуваше со тие што го бранеа отколку за него.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Токму така.Ако не се појавеше ќе беше Андреев како и сите други, по неколку поста за него и толку.Колку се појавуваат "бранители" на личноста што е ставена во темава, толку подолго ќе се зборува за неа.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Изгледа не ти чини каунтерот...
ако сакаш да ја дознаеш причината.. анализирај некои од останатите постови и постовите за андреев.. можда ќе ја најдеш причината.. ако не ја најдеш, побарај помош од андреев и сигурно ќе ја најдеш, он бил ученик на генерацијата.

Тука сум за да го оладам мозокот.. ако сакав да се замарам со анализирање ќе отидев на друг подфорум

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ќе видите вие кога ќе го има на Фешн :icon_lol:

Ацит, посебно ти. :icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
На Gay TV Austria да не мислиш? :pos2:
Али шала на страна, знае да одбере модел дечкото. Тоа не се учи. Или го имаш, или го немаш. Таленат. :pos:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Доби некоја популарност ( негативна ), но тоа не го прави звезда.

Бранко во иднина може да го стигне Боки 13ка (млад е плус ученик на генерацијата...) има реални шанси затоа му љубомориме :pos: :pos:
Бтв го знам тој Андреев поголем е 4 години од мене учеше во истото основно школо кај што учев јас, уште тогаш беше така педерастичен немаше машки другари туку се дружеше со школските му, го зезавме со другарите(ние тогаш сме биле 4то одд) тој 8мо :pos2:

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
На Gay TV Austria да не мислиш? :pos2:
Али шала на страна, знае да одбере модел дечкото. Тоа не се учи. Или го имаш, или го немаш. Таленат. :pos:
Абе да не му го потрошиме bandwidth oт од http://andreev.110mb.com .. полека со линковиве.. после ќе нема што да гледаме, и нема да можеме да знаеме што да облечеме за утре во школо
Бранко во иднина може да го стигне Боки 13ка (млад е плус ученик на генерацијата... има реални шанси затоа му љубомориме :pos: :pos:
Бтв го знам тој Андреев поголем е 4 години од мене учеше во истото основно школо кај што учев јас, уште тогаш беше така педерастичен немаше машки другари туку се дружеше со школските му, го зезавме со другарите(ние тогаш сме биле 4то одд) тој 8мо :pos2:
Изгледа има амбиции да му стане моден креатор.. стилист или што ти знам на боки 9+4

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Јас мислам Андреев за воџа!:pos2::pos2:
Каква поза еј:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.