Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не сте го виделе во живо ама сепак се пишува, таква коса имал, таква облека носел, карикатура бил и уште не знам што друго...
Епа кога сте се собрале само лепотани тука, ругајте го, што можам друго да кажам? Btw, од твојот пост најмногу ми падна во очи тоа "ние оценуваме"... кои сме ние да оценуваме?
:tapp: Поздрави го Андреев следен пат кога ке го видиш....

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Не сте го виделе во живо ама сепак се пишува, таква коса имал, таква облека носел, карикатура бил и уште не знам што друго...
Епа кога сте се собрале само лепотани тука, ругајте го, што можам друго да кажам? Btw, од твојот пост најмногу ми падна во очи тоа "ние оценуваме"... кои сме ние да оценуваме?
Ја знаеш разликата помеѓу оценување и реметење?
Абе во чек дис аут сме, не во филозофија!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Луѓе кои имаат право да се изјаснат, заземат свој став и искажат свое мислење без да им биде префрлено за тоа. И во Уставот дури го пишува истово:)

А и жити се`, кај виде некој од нас да пишува некаде колку е хот и да става секакви слики на негов профил? Еве земи, побарај им ги хајфајв профилите на кој сакаш што реплицирал на темава, ако најдеш една слика каде што се перчат како пауни (ама под услов да не е заебанција), јас глава сечам.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ние сме ние.
И во овој форум правиме што сакаме.
А тебе кој ти поткажа еј а бе на оној Андреев му се ругале, брзо во одбрана, регистрирај се...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ја знаеш разликата помеѓу оценување и реметење?
Абе во чек дис аут сме, не во филозофија!
Па добро преку процесот на оценување на субјектот добиваме заклучок за секого посебен и тој заклучок го пренесуваме на темава и со тоа правиме дејство популарно наречено реметење.:tapp:

Еј темава отиде за никаде. Почна да се избацуваат луѓе кои си ги бранат пријателите или пак можда и тоа се самите тие...

Член од
6 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
даааааааааааааааааа и цигарето не е марлборо :vozbud::vozbud::vozbud:

туку шо ми беше муабетов...
еве уште едно дете шо се фоткало кај Андреев... :back:

еве ја мојата фејворит фотка :vozbud::vozbud::vozbud:

Уууууууу!!!!!Симпатичен дечко.Штета мал е за мене!!!!:D:D:D:D:D:D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Па добро преку процесот на оценување на субјектот добиваме заклучок за секого посебен и тој заклучок го пренесуваме на темава и со тоа правиме дејство популарно наречено реметење.:tapp:

Еј темава отиде за никаде. Почна да се избацуваат луѓе кои си ги бранат пријателите или пак можда и тоа се самите тие...
Гарант сега Андреев вика: Види ги овие, ми љубоморат па јадат гомна за мене :pos:

Член од
14 декември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Ако некогаш го видам, ќе го поздравам, ама за жал нема да го видам во скоро време. Како и да е, нема да заборавам :wink:

На погрешна адреса е упатено потсетувањето дека сме во чек дис аут

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Кисчиња до Андреев:back:
Така талентиран дечко (па уште и првенец на генерација хеј!) заслужува правилен третман и соодветна промоција на Кајгана. Секако, заедно со неговите модели :)

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60

Реметењето е оценување кое почнува само од надворешниот изглед.. и преку некои филмчиња стигнува до реметот таков каков што е.
Не е психоанализи и такви ствари!
На погрешна адреса е упатено потсетувањето дека сме во чек дис аут
Ако знаеш што е реметење онда што сфаќаш сериозно?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Whatever... Му запнавте на дечкото :)
Не запнавме ние, да беше до нас, ќе пишеа 2-3 члена, ќе се насмееја, ќе ставеше некој член други слики и шоуто ќе продолжеше.
Ти и Дарквокер се умешавте и ја одолговлековте работава, што е факт.:jaj:

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Whatever... Му запнавте на дечкото :)
Почна со еден обичен пост, какви што има илјадници на оваа тема.
„запнувањето“ се иницира со постови како твоите.. од типот „не го знаеш типот“ , „не бил како што изгледа дека е“.

Ние не знаеме каков е типот, но знаеме како изгледа, и никој не може да ни забрани да го кажеме тоа што го знаеме.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не запнавме ние, да беше до нас, ќе пишеа 2-3 члена, ќе се насмееја, ќе ставеше некој член други слики и шоуто ќе продолжеше.
Ти и Дарквокер се умешавте и ја одолговлековте работава, што е факт.:jaj:
За Бети Буп .Со твоја помош и помошта на горе наведениот член самиот лик го направите ѕвезда во последниве 2 дена.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Не бе, талент е дечково :)
Викам јас, таков талент мора да има посебен третман на Кајгана. Утре на Кајгана, спеш'л едиш'н фото шут од Андреев и моделите. Стеј тјун'д. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom