- Член од
- 6 декември 2007
- Мислења
- 145
- Поени од реакции
- 5
ја до сеа на ФОН ваква немам видено, иако студирам таму:helou: оваа е со скриен потенцијал
Толкави очишта а??? :pos2:Ich liebe Deutsche
А оваа вторава, е стварно јак поглед има![]()
еее palase, palase да знаеш ти што се има случувано на форумов пред 6 месеци, да видиш како ја имаат реметено одмазни4ка. ова не е ништоabe a ovaa odmazni4ka znae uopste sto se desava i dali e svesna za nejzinata SVETSKA popularnost ?!?!....ako neznae treba nekoj da ja izvesti sto se desava na forumov, togas ke bide interesno.....zamislete koi kompleksi tek togas ke gi nabie....
Дефинитивно темата треба да се преименува во Одмасничка Ремет :baeh:еее palase, palase да знаеш ти што се има случувано на форумов пред 6 месеци, да видиш како ја имаат реметено одмазни4ка. ова не е ништо![]()
Или па да се отвори нова тема со името што го предложи и таму да се префрлат сите страни на коишто има ремет за одмазничкаДефинитивно темата треба да се преименува во Одмасничка Ремет :baeh:
Епа Џену пази се...Страшно е да имаш таков непријател :smir:Кај беше реметена, па и упатуваше закани кон една од модераторките, погодете која. Велеше по мсн, т.е. нејзините другарки беа подосадни, демек Бутел Ал Каеда компани воркс, воч јор бек, ви ар босес ху лисен Сека Алекси4 енд Сека мадафака!
![]()
малку зазабава ремет
![]()
ejjjjj ja znam tipkava u kafenoto.......seka se vika![]()
WOW мислев дека вакви слики има само на странските сајтови за слики од забави.малку зазабава ремет
![]()
и број 2
![]()
тоа е кога немаше кајгана па манијачев![]()
Како не вкусни работи ??![]()
Лелелел ги видов овие 2 мислат палат и жарат по клубовиве!
Колку само невкусни работи , на што личат бе? Катастрофа