Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
коментар:

Kiko вели: 20:41
Предолго изложување на горенаведениот дијалог може да предизвика неконтролирано смеење, омраза кон водителите на дијалогот, каснење на месечевиот период, земјотрес во Кина, дијареа и недостаток на солени кифли у крвта. Ве молиме да се консултирате со вашиот локален стоматолог пред употреба.

Министерство за глупи и млади.
Кико е Лаксатив...:) Најбоље е утре денес е вчера:pos2::pos2:

BTW сабајлево нешо не ми ја отвараше Кајгана да не е од големите слика на одмазни4ка:pos2::pos2:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ја сум за тоа да собереме пари за нов сервер :mist:
Ја убаво си кажав дека ќе има проблем со големиве слики... :nesvest:
мораше дури и форумот да се преместува на друг сервер :nesum:
бај д веј, Џени ви ар вејтинг фор д пикчрс :helou:

едит: еве и официјално известување

Acid напиша:
Ај, пред да почнете да прашувате:
- Форумот беше во прекин од петок до пред некоја минута.
- Не беше до вас.
- Средено е, може да им пренесете на другите.
- Ако ве интересира што му беше - едноставно расипан беше.

Уелкам бек! :)
се преоптовари :vozbud:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.116
Лејла Османи за :drk: :drk: :drk:

Ова е вештина :)

Ангел е нели

Еве една слика од работното место :pos:

Еве на што крева нозе :)

Предупредување за сите што ќе мрчат против неа

Еве ја пак во акција

Доказ дека девојкава има смисла за хумор.

Јас би ја сакал, а вие? :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Лејла Османи за :drk: :drk: :drk:

Ова е вештина :)

Ангел е нели

Еве една слика од работното место :pos:

Еве на што крева нозе :)

Предупредување за сите што ќе мрчат против неа

Еве ја пак во акција

Доказ дека девојкава има смисла за хумор.

Јас би ја сакал, а вие? :)
Ебеш ти љубов..
Љуби ти ебење

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Луѓе, како најголем фан на вепарот ака одмазни4ка отворив фан клуб во нејзина чест. Не би сакал да оставам слики од истата за да не ни се онесвести повторно нашата мила и драга кајгана :) Исто така предлагам и да се продолжи со реметот посетувајќи го овој линк :) (is she not hot (шо би рекол sexpert-от :) )).

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..со шипка би ги силуала..хаххахахахаххахаха аууу первезњаци..аууу занигде са људивееееееее

П.С. не ја претеруајте со одмасни4ка..мислим со одмазни4ка...супер си е..хих

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Луѓе, како најголем фан на вепарот ака одмазни4ка отворив фан клуб во нејзина чест. Не би сакал да оставам слики од истата за да не ни се онесвести повторно нашата мила и драга кајгана :) Исто така предлагам и да се продолжи со реметот посетувајќи го овој линк :) (is she not hot (шо би рекол sexpert-от :) )).
Кои се моментално зачленети ? :vozbud::vozbud:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Јас таму сум.Ќе има уште најверојатно, немаа слушнато уште изгледа:)

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
viktor_mak праудли призентс ewena a.k.a odmazni4ka по не знам кој пат, ама овој пат во............. :

ЛЕТНА ВАРИЈАНТААА!!! хахахаха
Верувале или не, ама оваа беше карши мојата приколка во градиште! Просто ми е брука со ви го кажувам ова!:kesa:
Иначе да знаете типкава колку е искомплексирана! Цело време се дере, вика! Ама колку сум се изнасмеал еднаш со другар ми! Пошто немаше топла вода у градиште, овие карши нас (Одмазничка) грееа вода во шишиња на сонце! И сеа другаркиве и потураат вода и и го носат шампонот (големо шише) и оваа вика малце ке ми биде ова! Тука сме се згазиле од смеење!
Иначе секое сабајле у 9.00 не будеше со шабанерија, па така сакавме да им ја исклучиме струјата, ама другарми се упичка кога му се с`сна оваа!
Ај другпат повеќе!

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Верувале или не, ама оваа беше карши мојата приколка во градиште! Просто ми е брука со ви го кажувам ова!:kesa:
Иначе да знаете типкава колку е искомплексирана! Цело време се дере, вика! Ама колку сум се изнасмеал еднаш со другар ми! Пошто немаше топла вода у градиште, овие карши нас (Одмазничка) грееа вода во шишиња на сонце! И сеа другаркиве и потураат вода и и го носат шампонот (големо шише) и оваа вика малце ке ми биде ова! Тука сме се згазиле од смеење!
Иначе секое сабајле у 9.00 не будеше со шабанерија, па така сакавме да им ја исклучиме струјата, ама другарми се упичка кога му се с`сна оваа!
Ај другпат повеќе!
Нормално е тоа за неа!Цистерна сигурно носи кога ќе оди на одмор:pos:
Инаку тоа дека е искомплексирана, е доста познато на Кајгана:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај другпат повеќе!
A замисли како ми беше со неа 2 години во клас? Шабанарија на секој голем одмор, шабанарија уште од сабајле во 7, шабанарија после 7 час...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom