Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

gangi

Soad for Life
Член од
7 јуни 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
HIIIIIIIIIIIII NA SITE JAS SUM NIKOLA JOVANOSKI.VO SKOLO SITE ME VIKAAT JOVANO,A NA PLIVANJE GOCE ILI SEGA NOVIOT PREKAR WUFER.JAS GI POZDRAVUVAM SITE DECA STO GI ZNAM SO ISKLUCOCI AKO SAKATE NESTO POVEKE ODMA POJAVETE MI SE NA MSNJES SLUSAM SVE AMA PRETEZNO RAP TAKA DA MOZE DA SE KAZE DEKA SLUSAM RAP. ZA MENE NAJDOBRI PEACI SE BOB MARNLY I 50 CENT. AKO SAKTE DA KAZETE VO VRSKO SO MUZIKA SLOBODNO NAPISETE EDEN COMENTAR.
Жал ми е цел линк:pos2:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
HIIIIIIIIIIIII NA SITE JAS SUM NIKOLA JOVANOSKI.VO SKOLO SITE ME VIKAAT JOVANO,A NA PLIVANJE GOCE ILI SEGA NOVIOT PREKAR WUFER.JAS GI POZDRAVUVAM SITE DECA STO GI ZNAM SO ISKLUCOCI AKO SAKATE NESTO POVEKE ODMA POJAVETE MI SE NA MSNJES SLUSAM SVE AMA PRETEZNO RAP TAKA DA MOZE DA SE KAZE DEKA SLUSAM RAP. ZA MENE NAJDOBRI PEACI SE BOB MARNLY I 50 CENT. AKO SAKTE DA KAZETE VO VRSKO SO MUZIKA SLOBODNO NAPISETE EDEN COMENTAR.
1. ?
2.:pos:
3.Овој поима нема што зборува:pos:

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Ако ова не е се...можам да замислам како продолжува...или можеби неможам:vozbud::pos2:
А колкаво е ДЕТЕВО??? :tapp:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Некој му го пробил пасот изгледа... до сега имал нормални постови :)

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Луѓе, гледајте на позитивната страна на одмазничка.
Таа не е повеќе одмазничка.
Таа ја спасува оваа планета.
Таа го спасува човештвото.
Се` со помош на нејзината иновативност, посебно во искористувањето на алтернативните извори на енергија.
Користењето на алтернативната енергија за покачување на температурата на водата не е само тоа, туку тоа е голем чекор за човештвото.
Со тоа се намалуваат штетните гасови во воздухот, се зголемува нивото на кислород во воздухот, се намалува ризикот од појавување на озонск...до каде бев?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Се молат сите што стават слики од други луѓе и кои ги реметите, пред да постирате туѓ профил дајте линк од вашиот па да видиме дали сте материал за реметење.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Луѓе, гледајте на позитивната страна на одмазничка.
Таа не е повеќе одмазничка.
Таа ја спасува оваа планета.
Таа го спасува човештвото.
Се` со помош на нејзината иновативност, посебно во искористувањето на алтернативните извори на енергија.
Користењето на алтернативната енергија за покачување на температурата на водата не е само тоа, туку тоа е голем чекор за човештвото.
Со тоа се намалуваат штетните гасови во воздухот, се зголемува нивото на кислород во воздухот, се намалува ризикот од појавување на озонск...до каде бев?
До нигде.
Него, тоа од Дабл ес, јас не можам да ја замислам Одмазни4ка.Мојата имагинација е претесна за да може да замисли суштество со сеуште неодредени величини.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Се молат сите што стават слики од други луѓе и кои ги реметите, пред да постирате туѓ профил дајте линк од вашиот па да видиме дали сте материал за реметење.
мора?
Мислам дека го знаат....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има таква тема во подфорумот за Интернет и мрежи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога го направивме тоа еднаш, АциТ не искара.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop