Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Мене слики како тие од другарката од мсн ми се стварно најгадно нешто.Поарно онакви шумасти пазуви би гледал, него фотошопирани, измазнети шмизл-дизл кремчиња.Сите матуранти сега такви се на таблоата.Никој ф'ска нема:)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Коментар што и го напишале на една другарка на hi5, таа ми го копираше на MSN.

И ова е порака од некој тип на hi5.

hey ti mnogu sladka si ok daj msn cao kisce ubavsi i kako da ne mislim na tebe koga sfe oko mene zidovi, pa posle toa casovnikot

Член од
6 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Кога ќе ми текне колку корпи имам попиено во живот... Нека патат девојките.

Брат и јас сум пиела корпи од машки и што сега треба да земам да си ги стегнам сите 15 во глава?!Меѓутоа како и да е ова педериве се страшна работа!!!!Брат ми има фобија од нив бидејќи му се пуштале двајца и детето грев се затвори дома и падна во депресија!!!!!:kesa::kesa::kesa:

Член од
6 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
После кај мене на хајфајв ќе ставам слика од Бред Пит и ќе пишам : Ме адна на Скајп:vozbud:.

Хахахахахаха!!!!Леле бе Џену Грл да не пунеш ме изнасмеа!!!!Ма да јас имам боље предлог!!!Место Brad Pitt да ставиш слика од Chris Evans!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
abe moze da se izbrise hi5 acc mislam ne mojot nego na nekoj drug da se prijavi deka krade tugu sliki i slicno???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom