Што да видам вии колку е јебозовна па на сл 4 ај сеа де :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Леле види ја само МЕШКАТА на слика 3:pos2::pos2::pos2:
Што да видам вии колку е јебозовна па на сл 4 ај сеа де :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Леле види ја само МЕШКАТА на слика 3:pos2::pos2::pos2:
Иииии јеботе на сл 4 да не знаеш дали се силикони или не!!! А на слика 2 не го глеате црнецот, надвор од кадар е.Што да видам вии колку е јебозовна па на сл 4 ај сеа де :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=632837009&ownerId=142621923
eeee shto prafi WoW vrs zhifotot na mladite lugje ...![]()
ИВА, рака на срце ама поголеми цицки има од твоите :wink:Што да видам вии колку е јебозовна па на сл 4 ај сеа де :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
темава е за сеир, а некој ако се замишлља или не ние може само да си се смееме тука на форумчево:helou::helou: така да муабетов не ти е на место, а зш не си ги видел моите немаш право да збориш....:salut::baeh::wink::wink:ИВА, рака на срце ама поголеми цицки има од твоите :wink:
Јас би ја обљубил, возрасна е веќе, нема да идам робија, хахахаха
Абе аддни го, и после ке ни пастираш од муабетот, да прочитаме уште некој 'бисер' од другарчево... :pos2::pos2:Е ова ти се вика неписмен дудлач![]()
zdr tise izvinuvam tolku si ubava sto ne mozam da izdirzam daneti pisuvam poraka neznam kolku pati tija gusnav slikata oti sto si tolku slatka od sve srce tise imam zalubena na slikite tvoji sto izlgedas premnogu ubava i slatka mnogu mije milo sto te zapoznav vo ova adresa i ja nemozam da mislam deka pisuvam poraka na vakva ubava devojka sum imam mnogu zenski krivo mije sto nesum imal kako tebe ...i od sega cemu se molam na gospoda dase zapoznam so tebe idase vidam vo zivo nemoj greska dame svatis ti da bese na moja mesto koga bi videla vakva zenska i mozda pocjeto bigo pisuvala bigo napravila dase zapoznam eve go mojot msn beri_viwa@hotmail.com
Па и мсн остаил чоекот :pos2: :pos2: Шо викате, да го адд нам ? lol![]()