Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
брат! ја сеа е доунладирам ! омг омг неможам да дочекам! дали е добра епизодата? :D

Се врати сјајот на серијата од 1. сезона. :) Барем јас така мислам. Толку специјални ефекти во една епизода немаше ни во 1. сезона. Се надевам ќе продолжат вака. :)

!!!!!!!!!!!! ВИ РЕКОВ МИКА Е РЕБЕЛ ! ВИ РЕКОВ ! PAWNED ! :D

dobar kraj na epizodata. voglavno celata epizoda ne bese losa, aj mozebi ke im trgne na pisatelite.

АААААААААААААААААААААААААААААААА :(
Цело време гледав уште колку време има(од шо не сакав да заврши).
Немораа и двете да ги умрат(ме изнервираа како кога во 1ва сезона умираа карактери, така да, од една епизода не може да се каже ама горе доле тука се) не е фер.
Кога Ники умре, стварно ми беше жал за карактер како неа, а кога се појави Трејси..ми беше сеедно дали ќе биде во сезоната или не, ова во последната епизода што го направи беше супер, наликуваше на старата Ники.Па дури и жал ми е што умре, а за Дафне, верувам дека на секој му беше.
Oh well, i guess that means Claire stays

АААААААААААААААААААААААААААААААА :(
Цело време гледав уште колку време има(од шо не сакав да заврши).
Немораа и двете да ги умрат(ме изнервираа како кога во 1ва сезона умираа карактери, така да, од една епизода не може да се каже ама горе доле тука се) не е фер.
Кога Ники умре, стварно ми беше жал за карактер како неа, а кога се појави Трејси..ми беше сеедно дали ќе биде во сезоната или не, ова во последната епизода што го направи беше супер, наликуваше на старата Ники.Па дури и жал ми е што умре, а за Дафне, верувам дека на секој му беше.
Oh well, i guess that means Claire stays

Мжеби на нимно место нови ликови ќе има:toe:

Мжеби на нимно место нови ликови ќе има:toe:
Дамн не може едит на вчерашен пост.
Трејси е жива, и ќе има една од поглавните улоги другата сезона, а Дафне е мртва and theres no coming back. - Brian Fuller
Знаев дека нејзината солза(кога трепна) значеше нешто :vozbud:

najdobra epizoda dosega znaci vo Heroi se cuvstvuvalo portrebata na dobra imaginacia kako sto ima staro-noviot reziseR.....

@ReaLSanta koga ke resis da ukazes na nesto staj si spoileR oti nekoj mozda ne ja vidoL epizodata pa vise nema da mu bide interesno...

се врати стариот сјај на серијава со оваа епизода
дефинитивно најдобра епизода во сезонава

За Дафне ми е најжал кога умре. Таа ми беше омилен лик во серијата. Најдинамичен лик беше од сите. Ајт може Хиро ке ја врати сега кога си ги доби моките повторно. Хајден од кај ти е информацијата за тоа дека Трејси се врака назад, а Дафне не?

За Дафне ми е најжал кога умре. Таа ми беше омилен лик во серијата. Најдинамичен лик беше од сите. Ајт може Хиро ке ја врати сега кога си ги доби моките повторно. Хајден од кај ти е информацијата за тоа дека Трејси се врака назад, а Дафне не?
Прочитав на имдб, а еве и Линк за тоа од каде тој што ја отвори темата знае

И јас мислам дека ќе се врати назад односно ќе се одмрзне :toe:

Уште една интересна епизода денес, ми се чинеше порелаксирачка т.е. ликовите беа порелаксирани. :)

Не беше лоша епизодата, само пак истиот проблем - Клер. Никогаш ништо не и се случува, а најголем дел од епизодата беше потрошен на неа. Многу ми е досадна.
Друг проблем е тоа што Хиро многу недостасува во повеќе епизоди од овој volume.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom