Префриганиот!
(Простор за Реклама)
- Член од
- 16 декември 2007
- Мислења
- 1.203
- Поени од реакции
- 73
брат! ја сеа е доунладирам ! омг омг неможам да дочекам! дали е добра епизодата? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АААААААААААААААААААААААААААААААА![]()
Цело време гледав уште колку време има(од шо не сакав да заврши).
Немораа и двете да ги умрат(ме изнервираа како кога во 1ва сезона умираа карактери, така да, од една епизода не може да се каже ама горе доле тука се) не е фер.
Кога Ники умре, стварно ми беше жал за карактер како неа, а кога се појави Трејси..ми беше сеедно дали ќе биде во сезоната или не, ова во последната епизода што го направи беше супер, наликуваше на старата Ники.Па дури и жал ми е што умре, а за Дафне, верувам дека на секој му беше.
Oh well, i guess that means Claire stays
Дамн не може едит на вчерашен пост.Мжеби на нимно место нови ликови ќе има![]()
Прочитав на имдб, а еве и Линк за тоа од каде тој што ја отвори темата знаеЗа Дафне ми е најжал кога умре. Таа ми беше омилен лик во серијата. Најдинамичен лик беше од сите. Ајт може Хиро ке ја врати сега кога си ги доби моките повторно. Хајден од кај ти е информацијата за тоа дека Трејси се врака назад, а Дафне не?
За Дафне ми е најжал кога умре. Таа ми беше омилен лик во серијата. Најдинамичен лик беше од сите. Ајт може Хиро ке ја врати сега кога си ги доби моките повторно. Хајден од кај ти е информацијата за тоа дека Трејси се врака назад, а Дафне не?
da se nadevame deka ke se vrati no kako e toa mozno koga teloto i e rasparcosano...И јас мислам дека ќе се врати назад односно ќе се одмрзне![]()