- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.209
- Поени од реакции
- 23.557
ne do 3 tuku ni vtorata ja nemaat pusteno..
Стварно и јас не сум видел некоја програма да ја дава 2та сезона...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja kolku sto znam Dafne e vo kinoto i Haikanecot im gi blokira mokite i tamu e bez moki. Ovde nema propust.Не знам дали тоа е пропуст, немам забележано, но имам забележано мнооогу други дупки. Пр: Кога Дафни е без моќ во 10 и 11 епизида, не може да оди, како тогаш одеше во киното во Берлин кога the Haitian им ги блокираше моките на неа и на Хиро?
Изгледа тоа со патериците го измислиле отпосле како би вовеле нешто што објаснува зошто Дафни прифаќа да работи за "Линдерман" и како станала крадец бла бла бла...
А за time travel plot holes изгледа најдоа решение. Таа моќ повеќе не ја поседува никој.
da ali poslem za vreme na zatemnuvanjeto taa e so cerebralna paraliza t.e delumno nepodvizna.Ja kolku sto znam Dafne e vo kinoto i Haikanecot im gi blokira mokite i tamu e bez moki. Ovde nema propust.
da ali poslem za vreme na zatemnuvanjeto taa e so cerebralna paraliza t.e delumno nepodvizna.
a vo kinoto taa e na svoite noze i koga Haikanecot paga taa im pobegnuva.
gledas kaj e propustot.
Утре торент?
Како беше со Лост не излезе на 21 туку на 22 можеби и хероите ќе излезат на 3ти...
izbrzav ne citav do krajПа јас што реков вчера...
па што ни е гајле тука е интернетот. Првата епизода од Volume Four:Fugitives е за неколку часа поточно за 7 часа сега видов па кој сака утре во 6:00 може да ја гледа директно.
pa i taka treba utre da idam da si napravam analizi na krvta pa u 6 sabajle ke si dogledam inace po sneak peak-ovite prvata epizoda izgleda silen pokazatel deka 4 sezona ke bide najdobrata sezona dosega.Стрпите се до утре, се надевам дека е добра епизодата да ми даде причина да ја догледам до крај сезоната...