Ф
Фил Ајви
Гостин
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да бре 8 или 9 епизода од 3 сезона мислам е. питер оди во иднината по моќта на сајлар и откако ја добива доаѓаат клер со дафне и нокс да го фатат питер но сајлар експлодира и коста верде е избришана од мапата на калифорнија.што ти текна за видеово?
а патем мене баш за оваа сцена не ми штима нешто...нели е сцена од иднината, а Питер му се обрати на Сајлер како брат (или обратно не се сеќавам добро) , а потоа испадна дека не се браќа, дека не му се тие и на Сајлер родители :jaj:
Па Сајлар од иднината мисли дека му се родители Анџела и Артур, но кога Сајлар од сегашноста ке ја измени иднината со тоа што ке ја убие Ел и пак ке го разбуди гладот во него. Ке ја земе мокта за детекција на лаги и ке дознае дека овие не му се родители. Како и да е, не очекува интересен волум и уште една глупа приказна на Сајлар. Кога ја гледам серијата си мислам дека Сајлар и не е негативец, и е ептен наивен, но мокта му е грозна и не може да се контролира.што ти текна за видеово?
а патем мене баш за оваа сцена не ми штима нешто...нели е сцена од иднината, а Питер му се обрати на Сајлер како брат (или обратно не се сеќавам добро) , а потоа испадна дека не се браќа, дека не му се тие и на Сајлер родители :jaj:
Па Сајлар од иднината мисли дека му се родители Анџела и Артур, но кога Сајлар од сегашноста ке ја измени иднината со тоа што ке ја убие Ел и пак ке го разбуди гладот во него. Ке ја земе мокта за детекција на лаги и ке дознае дека овие не му се родители. Како и да е, не очекува интересен волум и уште една глупа приказна на Сајлар. Кога ја гледам серијата си мислам дека Сајлар и не е негативец, и е ептен наивен, но мокта му е грозна и не може да се контролира.
на www.tvload.us ги имаш сите сезони.има некој да ми прати линк за сите сезони да ги гледам инаце само 1 сезана ја имам гледано
и најверојатно никој нема ни да го погледне![]()