Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Воопшто не ми се допадна оваа епизода од наредната очекувам многу повеќе

Пред една година со нетрпение чекав епизода, сега не е веќе то то.
Нареднава епизода ако не оправда ништо, тотално разочарување ќе биде тоа.

Јас секоја епизода ја чекам со нетрпение и никоја не ме разочарува :toe:

Хех, епизодата ја гледав со мн врева одоколу, следнио пат подобро ќе ја сфатам. фала сепак. :back:

Не е то во епизодата. То е во промото на наредната епизода.

The Eclipse - Part 1

:helou:

Сајлар дефинитивно ми стана омилен лик посебно сега кога научи да зема моќи без убивање, апосолутен пресврт во неговото срце, од ладнокрвен убица со неконтролиран глад за убивање до благороден човек кој сака да помага. Уште е на страната на Артур ама мислам дека он ке го убие. Од оваа епизода Хиро ме насмеа ----- Андо: Teleport us somewhere! Хиро: Huh :), а од претходната Меридит: They play tricks on you because you're dump :)

Holy crap! Мистерии мистерии мистерии. Веќе на ЛОСТ наликува. Добра епизода во целина, само да се решат мистерииве.

Kај сте бе, ХЕРОИ? Ве нема, само на Призн Брејк чмајте. Ебаве перници. (=

Holy crap! Мистерии мистерии мистерии. Веќе на ЛОСТ наликува. Добра епизода во целина, само да се решат мистерииве.

Мистериите ќе се решат до крајот на Volume 3 т.е. во наредните 3 епизоди :helou:

интересно е вака без моќ
ајде да видиме како ќе се разреши работава

СПОЈЛЕРС

Добра епизода. Ајде да ве видам сега копиљаци, само со моќи знаете А!? Хехе
Elle почна да ми станува интересна личност, али на последнава епизода пффф. Ми се чини нема човечки чувства кај неа. Хиро е цар! HOLY CRAP! :pos2:

Тапа ми беше некако последнава епизода а толку ја чекав, некако ја развлекуваат целата работа колку да извадат поише епизоди.Ме интересира само како ќе се разврзе целата ситуација.

ne bese nesto osobeno vozbudliva...ama sepak, sto sega bez mokite?..pak ce me kopka sto ponatamu, kako ce bidi slednata i mislam deka sezonava ce zavrsi bez da si gi vrata mokite, ili vo poslednata epizoda ce gi vrata i tolku ..kraj...cekaj te si sledna :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom