Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
ne bese nesto osobeno vozbudliva...ama sepak, sto sega bez mokite?..pak ce me kopka sto ponatamu, kako ce bidi slednata i mislam deka sezonava ce zavrsi bez da si gi vrata mokite, ili vo poslednata epizoda ce gi vrata i tolku ..kraj...cekaj te si sledna :(

Не, мислам дека уште наредната епизода ќе бидат без моќи. Мислам дека немаат моќи само додека трае еклипсата. А оваа епизода беше The Eclipse - Part 1, наредната е The Eclipse - Part 2. Така да еклипсата ќе трај само уште 1 епизода. :helou:

Многу ми се допадна оваа епизода , жал ми беше за Дафне , али ај барем мистеријата "her former life" се разреши , Ел испадна голема кучка и то..

Суреш вил дај, ох ноу, анд ај хоуп Клер вонт дај. Поинтересно ми е кога имаат моќи ама ај да ги видиме како се борат без нив. Сајлар му е полесно он си кажа нема да мора да убива, д хангр ис ган.

Оваа беше добра епизода се надевам наредната ќе биде уште по добра..

серијава е закон.
првата сезона ја гледав на nova tv и многу е добра ама наредните сезони ќе бидат уште позакон.
:tv::tv:

epten se sekavase deka ce mu se vrata mokite :pipi:
tolku bese od glumata na Sajler, a bas me kopka za roditelite, sigurno ima nesto :helou:

Жими к. Сајлер де има глад де нема, ко стапо за то да не боли ко да е главна тема то, ептен одбивен ми стана, најлош злочинец евр! Уште две епизоди ајде. :back:

Жими к. Сајлер де има глад де нема, ко стапо за то да не боли ко да е главна тема то, ептен одбивен ми стана, најлош злочинец евр! Уште две епизоди ајде. :back:

Ама многу е фаца, и сепак си мислам дека он на крајот ќе испадне добар и ќе реши се, и ќе го отепат. :back:

pa duri i seksi simbol sakaj da go napra a taka mi e odvraten, ne mozi ni na maloto prste da mu se fati na Piter :pipi:

Баш би било штета Сајлер да умре ја го засакав како лик као демек има добро во сите нас или така нешто

Убиец останува убиец, ах да се сите епизоди вака интересни, не велам дека другите не се ама ова е најдобра епизода досега. Сега па по старо. Ке видиме што следува.

Heroes NBC 3x12 "Our Father" Preview! [High Quality]

Едвај чекам следната него Сајлар почна на живци да ми иде.Нека го убијат ајде.Ел ваљда умре :( иако и таа имаше шкљ улога , ми се свиѓаше до некаде.

Добра епизода.

Само едно нешто „ме мачи“. Уште немат откриено со кој зборваше Angela на крајот на 2. сезона: "You do know that now you've opened Pandora's Box" ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom