Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна беше епизодава, посебно завршетокот, ќе има пак нови заплети и расплети, незнаеме колку епизоди ќе има сезонава, али знам оти нема да ми досади :)

Интересна беше епизодава, посебно завршетокот, ќе има пак нови заплети и расплети, незнаеме колку епизоди ќе има сезонава, али знам оти нема да ми досади :)

Овој "Volume 3: Villains" има само уште 1 епизода. И во наредната епизода ќе се разрешат сите заплети и во последните минути од наредната епизода ќе стартува "Volume 4: Fugitives" и ќе трај до крајот на 3. сезона.

Дванаесеттава беше една од најдобрите епизоди во оваа сезона. Многу возбудлив крај и веќе се назира откривањето на повеќето мистерии. Ма ќе биде добро бе... гуд гајс уил уин.:)

СПОЈЛЕРС

Леле, закон епизода.:vozbud:
Многу ми се напрај ќејфот што го свиткаа Артур, мамицата негова, многу ме нервираше човекот :), го заеба на Хиро , ПАК, селјак. Ајде да видиме каква ќе биде наредната.

super epizoda...samo mislam deka ce si ima sega problemi so vojnikon ako ne go sreda odma :jaj:
a Sajler si ostana Sajler pak odvraten ubiec, seuste se dvoumam koj ce bidi klucnio heroj Sajler ili Piter...Piter recisi cela sezona nema moki pa mozi da iznenada na kraj :pipi:

мора Хиро да се врати и да биде главен во сејвинг д ворлд
од сите е нај јак херој

Прекрасна епизода..Уште колку епизоди има од оваа сезона??

А четвртата сезона ќе почне кога ќе заврши третата....

4. сезона ќе почни септември/октомври 2009 . А Volume 4 е вториот дел од 3. сезона и ќе почни уште наредната епизода. :helou:

Ke ima uste 1 epizoda do krajot na godinata toa ke bide poslednata od Volume:Villans.
Izgleda ke pravat pauza posto ide bozik vo amerika. Volume4 ke prodolzi izgleda vo januari 2009, izgleda ke morame da pocekame 2-3 nedeli za Volume4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom