Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Добра епизода,серијава го фати темпото и интересно ги поврза настаните.

И го спомнаа Scofield,хахах,јака заебанција за Prison Break,серија која пак не може никако ритам да фати :)

Епизодата беше супер само крајот не ми се допадна не е фер да му ја земаат моќта на Хиро.... Наредната епизода кога ќе е :helou:

Во најавната шпица место Heroes , стоеше Villains.

Видовме, и како Земјата се дели на половина, се појавува знакот на The Company, сепак интересна епизода, некако поинтересна ми е од Prison Break, или тука некаде :kesa:

Promo - то од наредната (наредните) епизода(и) :)

Гледам вака ви се допаднала епизодата, ама за мене беше едно големо срање. Немаше речиси ништо ново у неа :toe:

Гледам вака ви се допаднала епизодата, ама за мене беше едно големо срање. Немаше речиси ништо ново у неа :toe:
До некаде се сложувам.
Вакви епизоди, во кои се расправа минатото, не ми се нешто којзнае што. Мислам дека иста ваква епизода имаше во првата сезона.
Но, како и да е, завршетокот беше многу добар.
Линдерман да му сврти грб на Артур Петрели ?
Линдерман на страната на Нејтан, хм...наредната епизода очекувам да биде 5 пати појака од оваа.

Приметивте дека ја утнаа целта на епизодата?

Се почна со прашањето "How do heroes choose their path,and villains choose theirs?",и на крај Syler стана опасен,Mr. Petrelli си стана злобниот чичко кој го гледаме во сегашноста,ги направија своите избори,но зашто?

Немаше некоја причина поради тоа,едноставно испадна дека во природата им е тоа.
А и тоа го знаевме до сеа.

Освен интересните поврзаности на приказната,и фактот дека временски поминала година од настаните од првата епизода,поентата им беше срање :)

јас одбегнувам да гледам трјлер..повозбудливо ми е ништо да незнам иако едвај се издржува :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom