Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Фак спојлери и трејлери, нејќум да знам шо ќе биде, дур не излезе серијата.

Епизодата беше одлична . и мислам дека Сајле го спаси на Питер :smir:

Се отепав барајки торент за новата епизода, ко гледам на imdb оти нема вчера/денеска, туку за една недела, останува да чекаме :)

Original Air Date—10 November 2008

Се отепав барајки торент за новата епизода, ко гледам на imdb оти нема вчера/денеска, туку за една недела, останува да чекаме :)

Original Air Date—10 November 2008

А бе друже и ти ли бараше :pos2::pos2:.Јас цел интернет го прабарав никако да најдам:pos2::pos2:

абе па бар да прочитав дека сте барале и дека нема да искочи денес ц ц ц џабе барам :pos::pos:
така ми е коа не си проверуем на форум на време :helou:

јака епизода
се дознава се како што со мистер Патрели
ама крајот не ми се допаѓа ич :nesum:

Уште 9 минути ќе ми се симне едвај чекам се надевам дека нема да ме разочара

Објективно гледано, серијава треба со следната епизода да заврши со тоа што Петрели ќе добија се шо планира (убивање на тие шо му сметаат, наредување на иднината ко шо му одговара и како шо тој си замислил дека е најдобро) Нема чоек шо можи да го запри реално гледано, ама ќе видиме, мора нешо да се заплетка, вака изгледа непобедлив. Најомразените ликови на почетокот од серијата Линдерман и Сајлар дознавме дека воопшто не се лоши на душа, постапките и редот на настаните ги направиле тоа што се.
Јака епизода, омилени ми се ваквите епизоди во кои се дава минатото и се оплеткува се шо беше заплеткано. :back:

Сајлер ќе го отепа Сениор Петрели, сигурен сум. Мака ми е за африканскиот Исак (овој црнецот шо му ја скинаа главата) и за Хиро, ак загине.

ууух овај Петрели :nerv: ...ако го убија Хиро не е фер, се изнамачи чоеко се да одплетка и сеа за џабе, нема смисла не би требало да загини, само кој че го среди Петрели и дали воопшто че го победа, преостанува да видиме :toe:

Хиро ќе преживее , ак го убијат шо ќе прави после сиротиот Андо, па тој за папокот му е врзан. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom