Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Сега баш ја гледав нултата епизода од новава сезона, нешто повеќе како потсетување на ликовите, интервјуа и слично. Фино склопена и вреди да се погледне, ако некоој не гледа Хироус и ја погледне епизодава дефинитивно ќе му се отвори желба :)

Сега баш ја гледав нултата епизода од новава сезона, нешто повеќе како потсетување на ликовите, интервјуа и слично. Фино склопена и вреди да се погледне, ако некоој не гледа Хироус и ја погледне епизодава дефинитивно ќе му се отвори желба :)

Значи нема ништо ново,
ко така да не ја симнувам за џабе,
фала на инфото :):helou:

Ajde ajde uste nekoj saat pa sabajle site na mreza da ja barame na koj sajt ce se pojavi najprvo za kradenje, uf pardon za pozajmuvanje. Epa sega koga ja nema kaj nas na TV ne sme nie krivi. Baska kaj mene nema vodovod a ne pa kablovska, treba da im se prosti na tie od nerazvienite zemji, NELI BRACA KAJGANDZII :)

Ama ja mislam deka ce ja utnat malku ovaa sezona, ce pocnat kako drugite da ja preteruvaat malku. Abe teraj si po staro, zapletce i sve ama da ne se siri mnogu, a ne kaj citav sega ce ima nekoja vakcina pa ce mozes da dobies nekoi moci so nea itn.

Kako i da e, za SF fan kako mene SF si e SF pa kakvo saka neka e :helou:

Веќе ги имам двете епизоди... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ама за жал не можам сега да ги гледам... во 12 сум на испит... :(

Ама по испитот... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ајдеееее снимам ги уште 10 минути ке се симне првата епизода па потоа втората..Едвај чекам:vozbud::vozbud:

Во првата епизода Сајлер ја зеде моќта на Клер и сега тој е неуништив.Доктор Суреш си вбризга инекција и сега и тој има моќ.Линдерман е жив.Тоа е поважното од првата епизода ,сега ќе ја гледам втората па ќе ви пишам ако има нешто интересно

дајте некој торент со епизодите и прва и втора и така??
плиз

Во првата епизода Сајлер ја зеде моќта на Клер и сега тој е неуништив.Доктор Суреш си вбризга инекција и сега и тој има моќ.Линдерман е жив.Тоа е поважното од првата епизода ,сега ќе ја гледам втората па ќе ви пишам ако има нешто интересно
Ах, абе ќути си :vozbud:
Требаше во неизвесност да не држиш. А да прашам, на колку време излегуваат епизодите?

Ах, абе ќути си :vozbud:
Требаше во неизвесност да не држиш. А да прашам, на колку време излегуваат епизодите?

Извиниииии веке нема да ги коментирам епизодите:smir:.А на колку време излегуваат и јас тоа не го знам:toe:

Извиниииии веке нема да ги коментирам епизодите:smir:.А на колку време излегуваат и јас тоа не го знам:toe:
Abe i vie ste bile po filmovite :)

Za site informacii za filmovi i serii najdobra strana vi e IMDB.com tamu imate informacii komplet sa serijata so epizodite. Ce kliknete na sezonata gore, na brojkata i ce vi gi dade spisok na epizodite i koga treba da izlezat u eter odnosno ako se znae koga ce izlezat.

Do rakovodstvoto: moze da se davaat linkovi za legalni sajtovi taka ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom