HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај агро шаман да склопиш. Ти треба League of Explorers за Sir Finley и Tunnel Trogg, ама освен тоа другото се комони, 4 рерови и 3-4 епика (зависи точно со која листа играш) и не треба нешто посебно многу даст за да се искрафта.

Углавно сите играат горе-доле со истите карти, со некои мали разлики. Конкретно јас играм со следнава листа.

Прегледај го приврзокот 149264
Само А. Knowledge ја имаш за влечење карти ?
Најдов ја Агро Паладин ама бара мн даст зашто има 3-4 епик карти а и многу комон карти шо ги немам до сега ич. Од тоа паковите све некој глупости ми се паѓаат шо никој не ги игра у ниеден дек.

Мене оваа недела ми се испопаднаа леџендери еден куп ама ме мрзеше да сликам,ми се паднаа:Грул пак,Хухуран,Твин Емперор,Харил,Алекстраза и Хогер новиот.

Мене оваа недела ми се испопаднаа леџендери еден куп ама ме мрзеше да сликам,ми се паднаа:Грул пак,Хухуран,Твин Емперор,Харил,Алекстраза и Хогер новиот.
Ти да не купуваш пакови па нас овде не дриблаш како имаш многу среќа ? :icon_mrgr:

Ти да не купуваш пакови па нас овде не дриблаш како имаш многу среќа ? :icon_mrgr:
Па да де :LOL: нешто ми е од пакови нешто од таверн брол :)

Пакови ама од голд,не давам вистински пари.

Мене неделава за не верување ама кинг мукла по 4ти пат ми се падна и конечно ја откажав откако неколку пати ја преинсталирам. Ги дисенчантирав сите epic и legendary, некаде околку 18к dust излезе, и craft/disenchant на мукла му правев за да го сјебам dust-от :icon_lol:.
Cho > Mukla

За вистински пари мислев. Зашто сигурно имаш 20 % legendary rate чим толку често ти паѓаат. :cautious:[DOUBLEPOST=1465579190][/DOUBLEPOST]

За вистински пари мислев. Зашто сигурно имаш 20 % legendary rate чим толку често ти паѓаат. :cautious:
Мене неделава за не верување ама кинг мукла по 4ти пат ми се падна и конечно ја откажав откако неколку пати ја преинсталирам. Ги дисенчантирав сите epic и legendary, некаде околку 18к dust излезе, и craft/disenchant на мукла му правев за да го сјебам dust-от :icon_lol:.
Cho > Mukla
Што така ?/
Се откажуваш од играва после толку труд и време потрошено ?

Ама рачунај дека играм на 4 профили :D
Де бе !??! зашто на 4 ?
повеќе шанси да имаш за да се радуваш на леџенд карти ? :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1465595317][/DOUBLEPOST]
Релаксација ми беше, ама преминува во завист а и башка уште од beta-та сум, доста е. :cenzura:
Завист !?!? :cautious:
Ја четири месеца ја играм и нешто посебно не се соживеав . Башка со карти е и нема доволно акција ко стратегиија или фпс за завист.
Ја играм 10ина партии ,4-5 тепам па 4-5 ме праат дупе ке се напиздам и ке се угасам.

Последно уредено:
Последна леџендари шо ми се падна беше Cho'gall пред еден месец,денес отварам пакче од арена свети жуто си викам ќе има фешти и еве ти уште еден таков..трауми.

Релаксација ми беше, ама преминува во завист а и башка уште од beta-та сум, доста е. :cenzura:
Зависност најверојатно си сакал да кажеш. Завист е нешто сосема друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom