HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Hearthstone_Screenshot_08_13_16_17_45_28.png
Hearthstone_Screenshot_08_13_16_17_45_37.png

Направив 2 паладин дека кои сега за сега ми се покажуваат како јаки.

Постојат различни опции. Може да се сменат Azure Drake со Bloodmage Thalnos и уште нешто или да се игра со бројот на Truesilver Champion и Consecration. Ivory Knight мислев дека ќе биде лошо али ми се покажа добро. Некогаш знае да ми рокне добар хил и да ми извлече јак спел, нешто налик на Ethereal Conjurer само 1 мана поскап, со 2 повеќе хп и 2 помалку напад, ама тоа што лечи е добро у мета против агро декови.

Во тој десниот што е поагро, најф џаглерот, добро иде у комбинација со Stand against Darkness, Pantry spider, Moroes, Dragon egg и големот.
Dragon egg може да се избуста со Аргус, Keeper of Uldaman, Blessings of Kings и Abusive Sergeant.

Левиот дек е повеќе темпо и е солиден. Карн може да се убаци десно наместо силвана на пример бидејќи ќе биде комплементарен со Knife Juggler.

Последно уредено од модератор:
Hearthstone Screenshot 08-13-16 18.39.10.png

Не сум верувал дека Bolster ќе го играм некогаш,пробајте го деков интересен е,пошто деков не е со армор ставив други карти со лечење,кога ќе ги изиграш Protect the king сo Bolster и ако имаш маана Bloodhoof или Arcanosmith противниците ги вади од такт и идат Concede,проверено против агро Шаман и Паладин.Незнам дали би било добро да се стави и Yogg за недај боже да ме вади,има доста спелови.:)

Не сум верувал дека Bolster ќе го играм некогаш,пробајте го деков интересен е,пошто деков не е со армор ставив други карти со лечење,кога ќе ги изиграш Protect the king сo Bolster и ако имаш маана Bloodhoof или Arcanosmith противниците ги вади од такт и идат Concede,проверено против агро Шаман и Паладин.Незнам дали би било добро да се стави и Yogg за недај боже да ме вади,има доста спелови.:)

Yogg не, ама Varian како лежи у деков... Само у твојава верзија може да зеза малце. Заради тие за хилање имаш доста со battlecry. Ама у таа верзија ја што ја играм е лом. Последен пат кога го изиграв ми извади 2 Obsidian Destroyer. GG :D

Yogg не, ама Varian како лежи у деков... Само у твојава верзија може да зеза малце. Заради тие за хилање имаш доста со battlecry. Ама у таа верзија ја што ја играм е лом. Последен пат кога го изиграв ми извади 2 Obsidian Destroyer. GG :D

Иде Varian знам ама го немам ја,декот е спор и не е за играње на висок ранк (15ти како мене):D,овде све играат агро или Cthun,како им се игра агро ја незнам,ич не е интересно..

Остај тоа,мене Вариан на таверн брол ми има извадено три Грумаша :ROFLMAO:

имате проблеми со батле нет, пага некако? и ми пишуваше како атемт за логин на мојот акаунт од друго место?

од френдс нема никој онлајн исто чудно

и ова го има

Whoops!
We're having problems loading some content. Please try reloading this page using the button below. Thanks!

имате проблеми со батле нет, пага некако? и ми пишуваше како атемт за логин на мојот акаунт од друго место?

од френдс нема никој онлајн исто чудно

и ова го има

Whoops!
We're having problems loading some content. Please try reloading this page using the button below. Thanks!
Има некој проблем,неможам ни ја да се логирам :mad:

Од на мобилен кај мене супер си работат

Пред некој ден почнав да ја играм и ми се свиѓа играва што не бара многу време. Стави се три пати во денот по 15-20 минути колку да разбистриш мозок.
Играм само прист и за сега одлично ми иде со него.
Некој совет на што да ги трошам парите? Дали арената вреди?

Предложете неколку декови у пизду матер неможам да мрдам од 14 ранк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom